Joulu

Ruokapöydän jouluasetelma ja joulunajan kuulumiset

Jouluasetelma, joulukukat, jouluvalot Check! Nyt ollaan jo lähellä joulua ja tuntuu, että koko ajan on jotain pientä puuhaa ja tekemistä. Sehän on tietysti vain mukavaa, sillä arkemme on täyttynyt jouluteatterista, muskarista, vauvakaveri (tai no taapero, heh) treffeistä, jouluvalmisteluista ja lisäksi olemme pikku herran kanssa käyneet myös lasten joulukirkossa kuuntelemassa joululauluja. Se reissu olikin melko vauhdikas, sillä kirkossa mentiinkin sitten kauhealla energiapiikillä 🙂 Olin aivan hiestä märkänä tuon kirkkoreissun jälkeen, kun olin juossut R:n perässä.

Lasten jouluteatteri menikin hieman rauhallisemmin mistä olinkin yllättynyt, sillä ilmeisesti pimeys,  sädehtivät valot ja musiikki hieman jännittivät pientä teatterivierailijaa. Loppua kohden tosin mieli veti jo kohti näyttämöä, heh!

jouluasetelma

Sympaattinen jouluasetelma

Meiltä löytyy kotoa pari jouluasetelmaa ja tässä tämä ruokapöydän jouluasetelma. Kokosin betonitarjottimelle peuraperheen kuusen ympärille ja vieressä komeilee suuri amaryllis. Meidän taapero tykkää ihailla peuroja ja ne toimivatkin samalla silloin tällöin ruokahetken viihdyttäjinä.

Lisäksi hankimme meille viime sunnuntaina joulukuusen, jonka sain eilen koristeltua. Tämä onkin meidän perheen ihka ensimmäinen oma joulukuusi! Kuusen tuoksu kyllä tuo ihanaa joulun henkeä kotiin.

Postauksessa ”Joulun tunnelmaa: Kaunis joulukukka-asetelma” voit käydä kurkkaamassa viime vuoden ruokapöydän jouluasetelman. Sekin oli kyllä todella nätti!

jouluasetelma jouluasetelma jouluasetelma

Sain tämän Aino Aallon suunnitteleman Riihitie -kukkaruukun tuparilahjaksi ja pidän siitä todella paljon! Tällä hetkellä siinä asustaa tämä jouluinen amaryllis ja lisäksi laitoin reunoille hieman sammalta peittämään kukkaruukun reunoja. Mielestäni tuo näyttää todella kivalta!

Ihanaa joulunodotusta kaikille!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *