Ruokailutila

Ruokailutila – keittiön nurkkauksen sisustus

Postauksessa ”Uuden kodin keittiö” kuvasin tänne meidän keittiön sekä keittiösaarekkeen ilmettä, ja tästä tila jatkuukin luontevasti ruokailutilaan. Keittiö ja saareke jäävät siis vasemmalle (kuvasta katsottuna) ja oikealle avautuvat suuret ikkunat ja ruokapöytä. Tila ruokapöydälle on melko suuri, joten sain kuin sainkin vanhasta asunnostamme kantamamme puisen hyllykön mahtumaan juuri täydellisesti ruokailutilan nurkkaukseen.

Tämä taitaa olla hetkeen ainoita paikkoja mihin pystyy mitään asetelman tapaista laittamaan, sillä meidän mini tapailee jo tukea vasten askelia, joten kaikki mihin hän vain yltää käsillään, on koskettava 🙂 Saa nähdä milloin noita hyllyn alaosia saa alkaa tyhjentämään. Kirjat kiinnostavat jo kovasti!

 

ruokailutilan sisustus

 

Kiinnitin Artemiden pikku valaisimen hyllyn putkeen kiinni ja se antaa kyllä kivasti pehmeää tunnelmavaloa nurkkaukseen. Koitin solmia ja pyörittää johtoa putkeen kiinni, ettei koko lamppu lennä alas, jos sitä joku pikku kätösin sattuu repimään. Toinen vaihtoehto olisi ollut Harri Koskisen Block-valaisin, joka olisi myös sopinut tuonne hyvin, mutta se on kyllä sen verran painava, jos se sattuu tipahtamaan tuolta alas. Pitää miettiä sille jokin toinen paikka.

 

ruokailutilan sisustusruokailutilan sisustus

 

Vihreät oksat ovat muuten eukalyptuksen oksia, aika ihania! Hain niitä meidän lähikukkakaupasta. En tiennytkään, että tällaisiakin eukalyptuksen oksia on olemassa.

 

Perjantaina suunnataan kohti Habitarea, jes!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *