Ruokailutila

Rottinki sisustuksessa: Kaunis punottu rottinkikori

Tässä olisi vielä hieman jatkoa edelliseen ”Yhtenäistä tilaa – avokeittiö ja ruokailutila osana sisustusta” postaukseen, sillä halusin kuvata vielä tarkemmin tämän uuden ihanan pienen sisustushankinnan, eli punotun rottinkikorin. Rottinki on ollut sisustuksessa pinnalla jo jonkin aikaa ja olen kyllä itsekin siihen aika hullaantunut. Löysin Ikean poistopuolelta rottinkisen nojatuolin, joka päätyi lapsen huoneeseen sängyn viereen ja toinen löytöni on tämä pieni rottinkikori H&M Homesta. Tuossa voi säilyttää vaikka mitä! Muutaman kerran tämä on jo ollut kattauksissa leipäkorina.

rottinki sisustuksessa

Ajattelin pitää koria esillä myös keittiön saarekkeen päällä, jolloin tuohon voi heittää hedelmiä ym. käden ulottuville.

rottinki sisustuksessa

ruokailutilan sisustus

Olen kierrellyt myös kierrätyskeskuksia ja tässä meidän lähettyvillä olevan SPR:n Kontin, jos sattuisi löytymään jotain kivaa rottinkista sisustustavaraa mutta olen huomannut, että rottinkitavaroista osataan kyllä jo pyytää melko huomattavia summia. Lisäksi moni muukin on varmasti hoksannut etsiä rottinkitavaraa käytettynä, joten enpäs ole päässyt tekemään mitään hienoja löytöjä, ainakaan vielä. Rottinki sisustuksessa onkin nyt todella kovassa nosteessa!

rottinki sisustuksessa

Tämä pöytä on muuten meidän DIY projekti, eli itse tehty/koottu liukuovesta ja pukkijaloista! Jos haluat kurkata tästä projektista lisää, niin klikkaa postaukseen ”DIY ruokapöytä pukkijaloilla – tee trendikäs pukkijalkapöytä helposti”.

Rentoa ja mukavaa viikonloppua!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *