Matkat

Rantalomatunnelmissa Roomassa

Rantaloma Roomassa? Voiko se olla mahdollista? Kyllä vain! Katso miten yhdistimme kaupunkiloman ja rantaloman Roomassa. Kotiuduimme juuri takaisin Suomeen ja kuten loma yleensäkin, nopeasti viikko vierähti ja nyt ollaan taas takaisin Suomessa. Lähdimme melko nopealla aikataululla Italiaan Roomaan, mutta instagramin ja facebook -sivujen seuraajat huomasivatkin nopean maiseman muutoksen 🙂 Päivittelin sinne muutamia lomakuvia, ja tässäpäs muutama maistiainen reissusta.

Rantaloma Roomassa

Tämä oli meidän kolmas visiitti Roomaan, ja kaupunki alkaa tulla jo tutuksi. Ensimmäisellä kerralla kiertelimme kaikki turistinähtävyydet Colosseumista Vatikaanin ym. Toisella kerralla taas viivyimme häämatkalla oltaessa vain pari päivää Roomassa, ja pyörimme lähinnä Trasteveren alueella. Nyt menimme vielä kauemmas keskustasta, jotta pääsisimme nauttimaan myös löhöilylomasta, jonka tuo alla oleva suuri allasalue mahdollisti. Sijainti hotellilla oli keskinkertainen, metrolle reilu kilometri, joten siinä mielessä ihan ok paikka. Meillä oli myös auto vuokrattuna, joten se helpotti kummasti liikkumista! Hotelli oli nimeltään Ergife Palace Hotel, ja vaikka kyseessä onkin aika vanha hotelli, on se täysin remontoitu huoneita ja allasaluetta myöten.

rantaloma Roomassa

Emme kiertäneet mitään nähtävyyksiä, ainoastaan Espanjalaiset portaat sattuivat vahingossa vastaan, kun pyörähdimme kaupungilla. Tuolla oli kyllä todella kuuma, mutta suomalainen ei valita kun on lähtenyt matkaan vesisateiden keskeltä, hehe!

rooma espanjalaiset portaat

Auton vuokraus on kyllä todella hyvä juttu, sillä sen avulla pääsee näkemään ympäristöä ihan eri tavalla! Me kävimme Castel Romano Designer Outletissa, ja viiletimme pitkin Italian rannikkoa. Suosittelen ehdottomasti auton vuokrausta, sillä siinä säästyy jalat ja hermot 🙂 Ja tietysti pääsee näkemään upeita maisemia, ilman sen kummempaa säätöä junista ja busseista, ym. aikatauluista.

rooma castel romano outletitalia ladispoli italia ladispolirantaloma Roomassa

Tässä pieni pintaraapaisu lomaamme. Ajattelin avata matkaa vielä enemmän myöhemmässä vaiheessa, ja jakaa muutaman Rooma vinkin ja kertoa lisää Rooman lähellä olevista rantakohteista. Paljon ehdittiin touhuta, mutta myös rentoutua, kuten yllä olevasta kuvasta näkyy.

Ihanaa kesää kaikille!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *