Lastenhuone

Puputuoli ilahduttaa leikkijää: Lasten pöytäryhmä

Kaupallinen yhteistyö: *Jollyroom.fi

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Lastenhuoneen puputuoli.

Puputuoli hurmaa pienen istujan

Puputuoli on kyllä nyt meidän perheen uusi hittituote! Suloinen lasten oma pöytäryhmä houkuttelee kahvilaleikkeihin ja tuossa on kiva syödä välipalaa ja piirrellä. Onko suloisempaa kuin pieni puputuoli söpöillä pupun korvilla 🙂 Pääsin tekemään mieleisen yhteistyön *Jollyroomin kanssa koskien lastenhuoneen sisustusta ja sain valita meille muutamia juttuja lastenhuoneeseen. Yksi suloisimmista kokonaisuuksista onkin tuo *Minituden pupukalusto, johon kuuluu kaksi puputuolia ja pieni pöytä. Puputuolit ja pöytä ovat tammea ja ne on todella jämäkän tuntuiset. Kannattaa muuten kurkkia postauksen loppuun, koska nyt somen puolella on arvonta tästä ihanasta pöytäryhmästä!!

Lastenhuoneen puputuoli.

Olemme asuneet nyt reilu vuoden verran uudessa kodissamme ja niin se vain on meidän mini kasvanut hurjaa vauhtia! Yhtäkkiä sitä huomaa, että pienestä vauvasta on kasvamassa nopeaa vauhtia tomera pikkumies ja niinpä lastenhuoneenkin on aika taipua uuteen elämänvaiheeseen.

Koitan pitää lapsen vaatemäärät ja lelut jollain tapaa maltillisena, mutta jotain uutta on kuitenkin ihana esikoiselle hankkia. 2-vuotis syntymäpäivälahjaksi ostimme Jollyroomista pienen keittiön. En koonnut keittiötä ihan loppuun saakka, vaan jätin ylätason pois. Näin *keittopiste mahtuu sopivasti ikkunan alle.

Tietysti kahvilaan kuuluu asiakaspaikat ja kuten jo alussa mainitsin, sain yhteistyössä Jollyroomin kanssa valita meille superkauniin lasten *Minitude Nordic Usva -pöytäryhmän, jossa voi herkutella keittiön tarjottavista ja järjestää askartelu- ja piirrustushetkiä. Alice & Foxin puiset *keittiölelut ovat myös olleet kovassa käytössä ja sanotaanko näin, että kahvia on tullut juotua paljon 🙂 Poitsu tykkää kantaa tuolit aina keittiöön, joten luulenpa että pupu-pöytäryhmä siirtyy meidän ruokailutilaan, saarekkeen viereen.

Lastenhuoneen puputuoli.

Lastenhuoneen puputuoli.

Lastenhuoneen säilytyskorit

Lastenhuoneessa tarvetta on aina myös säilytysratkaisuille, joten isot Minituden *kangaskorit ovat tarpeen lelujen säilytyksessä. Säilytyskoreihin mahtuu todella paljon tavaraa ja ne on söpösti kuvioidut. Pienempiin saman teeman *pussukoihin olen laittanut keittiötarvikkeita, kuten ruokia ja astioita. Lisäksi puputeema jatkuu vielä Lilou Liloun säilytyslaatikoissa, joiden yksityiskohtana on ihanat pupun korvat! Tykkään myös pitää lapsen taidetta esillä, joten vaihtuvaa näyttelyä on helppo pitää yllä näppärillä magneettisilla *julisterispustimilla.

Huomasin, että pinnasänky alkoi tuntua lapsesta jotenkin hankalalta ja että olisi aika siirtyä ”ison pojan” sänkyyn. Niinpä muokkasimme sänkyä taaperoa varten ja poistimme pinnasängystä yhden laidan, jolloin lapsi pääsee itse kiipeämään sänkyyn ja sieltä pois. Tämä onkin ollut iso juttu pienelle, kun saa itse hypätä sänkyyn ja sieltä pois. Tosin vielä hän huutelee herätessään meitä huoneeseen, eikä uskalla vielä itse lähteä sieltä kömpimään pois. Tämäkin sitten varmasti tulee ajan kanssa 🙂 Jätin varmuuden vuoksi sänkyyn vielä reunapehmusteen, joka toimii aukolla ikään kuin ”turvana” sängyn laidalla.

Lastenhuoneen asetelmat.

Valona toimiva *Alice & Fox R-kirjain on hauska elementti hyllyn päällä. Tykkään vaihdella hyllyyn eri juttuja ja välillähän nuo lelut ovat myös mukana leikeissä.

Lastenhuoneen leikkikeittiö.

Pääsen järjestämään myös huippu arvonnan Minitude Nordic Usva *-Pupu pöytäryhmästä! Pöytäryhmää löytyy valkoisena, puun sävyisenä ja harmaana. *Tästä  pääset kurkkaamaan Jollyroomin lastenhuoneen valikoimaa ja linkistä löytyy myös pöytäryhmät eri sävyissä. Arvonta järjestetään instagramissa, joten nyt kurkkaus @hurmaavanvalkeaa profiilin, josta löytyy ohjeet arvontaan! Arvonnan voittaja saa itse päättää missä sävyssä pöytäryhmän itselleen haluaa.

Onnea kisaan!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

2 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *