Lastenhuone

Pinnasängystä juniorisänkyyn + instagram-kilpailu

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom.fi

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

lastensänky

Pinnasängystä juniorisänkyyn

Meillä vaihdettiin pinnasängystä juniorisänkyyn ja nyt voidaan todeta, että mini ei ole enää vauva, vaan ihana kasvava taapero! Vaihto pinnasängystä juniorisänkyyn tehtiin vaiheittain poistamalla ensin pinnasängystä yksi laita, mutta kun itse pinnasänky alkoi käydä koonsa puolesta pieneksi, oli aika hankkia uusi sänky. Huoneesta löytyy myös paljon muuta uutta ihanaa ja lisäksi on vielä instagram-kilpailu @hurmaavanvalkeaa tililläni, josta voit voittaa suloisen vuodekatoksen!

Yhteistyössä *Jollyroomin kanssa, sain lastenhuoneeseemme kauniin valkoisen *JLY Heaven juniorisängyn ja valitsin vielä lisäksi siihen kuuluvan JLY vuodelaatikon mukaan *sänkypakettiin, sillä säilytystilaa ei pienessä huoneessa koskaan voi olla liikaa. Pidän hurjasti sängyn ilmavasta sekä kevyestä ilmeestä ja vaikka sänky on isompi kuin vanha pinnasänky, niin se on kuitenkin paljon siromman oloinen kuin pinnasänky korkeine laitoineen.

lastensänky
Vuodelaatikko kätkee sisäänsä vaikka legot!

lastensänky

Pesämäisyyttä vuodekatoksella

Meillä on ollut aina pinnasängyn yllä uudintanko ja verhokatos, joten halusin myös tähän uuteen kokonaisuuteen ehdottomasti jotain pesämäisyyttä ja tunnetta siitä, että olisi vähän kuin majassa. Jollyroomilla on kattava määrä erilaisia vuodekatoksia ja tämä *Alice & Foxin Antractica -vuodekatos oli sävyiltään täydellinen meidän lastenhuoneeseen. Vuodekatos on kauniin vaaleanharmaa, juuri sopivan utuinen ja hempeä. Kiinnitimme vuodekatoksen koukulla kattoon, jonka porasimme kattopaneeleihin. Katoksen kiinnitys kannattaa tarkistaa kunnolla, sillä jonkin verran ainakin meillä roikutaan verhoissa ja revitään niitä, tai ainakin silloin kun piilosleikit on touhukkaimmillaan 🙂

vuodekatos

Pinnasängystä oikeaan sänkyyn – milloin?

Yllä olevaan kysymykseen ei varmasti ole yhtä oikeaa vastausta, mutta meillä homma meni niin, että pidimme pinnasängyn mahdollisimman pitkään, sillä lapsi nukkui siinä todella hyvin. Asiaa auttoi aikaisemmin mainitsemani yhden laidan poisto, jolloin lapsi pääsi kiipeämään itse sänkyyn ja sieltä pois, mutta oli kuitenkin turvallisesti tutussa omassa sängyssä. Pinnasänkyyn tuli näin myös vähän enemmän ilmavuutta, eikä se ollut niin suljettu tila. Postauksesta ”Puputuoli ilahduttaa leikkijää: Lasten pöytäryhmä” voi käydä katsomassa miltä huone näytti aiemmin.

Nyt kun käytössä on ”oikea sänky”, niin tilanne ei ole hänelle uusi, eli tarkoitan sitä että lapsi on jo aikaisemmin tottunut siihen, että pystyy itse tulemaan sängystä pois jos haluaa. Niinpä tähän asiaan meidän ei ole tarvinnut erikseen totutella, vaan se kävin vähän vahingossa. Toki kun ikää tulee lisää, niin voihan käydäkin niin, että lapsi hoksaa alkaa juoksennella sängystä pois keksien, että tämähän on hauska leikki 😀 Tarve isommalle sängylle tuli kuitenkin lopulta siinä vaiheessa kun huomasimme, että pinnasänky alkaa nyt käydä liian ahtaaksi ja saattaa alkaa kohta vaikuttamaan uneen, jos joutuu nukkumaan liian ahtaasti.

kirjalaatikko

Itse nukkumisrituaalit meillä on aika perinteiset, eli unilelu kainaloon ja iltasatu. Sain kirjoille suloisen *Alice & Foxin säilytyslaatikon, jossa kirjat pysyvät järjestyksessä. Sadun jälkeen aletaan unille, ellei ole nukahdettu jo sadun aikana. Joskus virtaa olisi enemmänkin jolloin nukkumaan meno kestää kauemmin, mutta sellaistahan se välillä on. Mini nukkuu sängyssä aamuun saakka, tai hipsii yöllä meidän viereen.

lastensänky

Tykkään kovasti tästä huoneen leikkisästä safarimeiningistä. *Lilou Liloun taitettava bambujakkara on hauska ja kevyt jakkara lastenhuoneeseen ja kesällä sen voi siirtää vaikka terassille! Keksin myös, että jakkara menee mukavasti myös rahina 🙂 Näitä bambuhuonekaluja on Jollyroomissa enemmänkin ja ne on kyllä todella ihania! Puun sävyt sopivat huoneen teemaan hyvin, joten olen ripustanut rennosti lapsen taidetta *Minituden puisiin julistekehyksiin. Vuodekatoksen vierestä löytyy söpö karhujuliste, joka on myös samaisissa puisissa kehyksissä.

lastensänky

Nyt meillä on jo useammat yöunet tässä nukuttuna ja olen kyllä todella tyytyväinen sänkyyn. Huoneesta tuli mielestä ilmavampi, kun sänky vaihtui kevyempään versioon, vaikka onkin pinnasänkyä pidempi.

Voita vuodekatos!

Instagramissa on muuten nyt myös kilpailu jossa voit voittaa Alice & Foxin vuodekatoksen haluamassasi sävyssä!! Katso ohjeet @hurmaavanvalkeaa tililtäni!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

2 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *