Makuuhuone

Makuuhuoneen muodonmuutos: Sängynpäätyhuppu

diy_sangynpaatyhuppu

Sängynpäätyhuppu uudistaa makuuhuoneen ilmeen helposti

Makuuhuoneen sisustus koki pienen, mutta silti melko suuren muodonmuutoksen uudella sängynpäätyhupulla! Kun makkarin seinät saivat uuden maalipinnan, alkoi vanha sängynpääty tuntua jotenkin liian ”vahvalta”. Tarkoitan, että se pomppasi väritykseltään liikaa seinästä esiin ja aloin pohtia miten saisin sen istumaan paremmin sisustukseen. Halusin myös, että makuuhuoneessa olisi rauhallinen ja utuinen tunnelma. Sain ajatuksen sängynpäädyn uudelleen verhoilusta ja niinpä aloin etsiä eri vaihtoehtoja sängynpäädyn verhoiluun. Ratkaisu olikin helppo, nimittäin sängynpäätyhuppu! Kuinka kätevää! Nyt huoneessa vallitsee ihana pehmoinen tunnelma uusien tekstiilien myötä.

sängynpäätyhuppu

Diy sängynpäädyn huppu.

Pellavakankainen sängynpäätyhuppu

Satuin löytämään ihanat Vera-Veran tuotteet ja tilasin alennuksesta luonnonsävyisen pellavakankaisen sängynpäätyhupun. Pidän kovasti sen reunoissa olevista kanttauksista ja tietenkin siitä, että vanha sängynpääty sai uuden ilmeen. Tässä vielä kuva myös sängynpäädystä ennen uutta huppua.

Eihän tuo vanha missään nimessä huono ollut, varsinkin kun sängyn petasi ja stailasi sängynpäätyyn sopivilla tekstiileillä. Mutta nyt on kiva, kun tyyliä pystyy vaihtamaan niinkin nopeasti kun vain nostamalla hupun pois! Kuinka kätevää 🙂

Diy sängynpäädyn huppu.

Diy sängynpäädyn huppu.

sängynpäätyhuppu

Diy sängynpäädyn huppu.

Vielä olen suunnitellut, että pitäisikö jommankumman puolelle olla jotain taulua tms. luonnonmukaista koristetta. Tämä on vielä vähän vaiheessa, kuten myös se verhoprojekti josta aikaisemmin mainitsin. Mutta eipä tässä mikään kiire ole , pikkuhiljaa 🙂

Jos muuten kiinnostuit makuuhuoneen seinien maalista, niin postauksessa ”Makuuhuoneen maalausvinkki” löytyy oma juttu aiheesta.

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *