Makuuhuone

Pieni makuuhuone ja sen sisustus

makuuhuone sisustus

Näin säilytämme vaatteet

Olen ennenkin täällä kirjoitellut ja varmasti ihan kuvistakin on näkynyt, että meillä on aika pieni makuuhuone. Uskon, että aika monella neliöt on jossain muualla ja makuuhuone on kooltaan melko pieni. Toki itsekin aina välillä ihastelen suuria omakotitaloja, joissa on ihanasti jätetty tyhjää tilaa ja makuuhuone kattaa sisäänsä vielä upean walk in closetin, ah! Meillä tosiaan meidän molempien vaatteet on tuossa yhdessä liukuovilla toimivassa kaapissa. Liukuovi sisältää molemmille yhden pitkän hyllykaapiston ja pitkä tanko on pistetty puoleksi. Ja voin kertoa, että se on aivan täynnä! Hyvä, että hengarit pääsevät liikkumaan 😀 Itse olen ottanut yhden hyllyn lapsen huoneesta käyttöön omille treenivaatteille ja pienen matkan tankohyllyä. Myönnän että oma puoliskoni makuuhuoneen hyllykaapistosta on tällä hetkellä aivan kauheassa sekasotkussa, kääk! Tarkoitus olisi ottaa huhti-/toukokuussa kirppispöytä ja inventoida tavaraa pois. Tavaraa on vain pakko karsia kotoa pois säännöllisin väliajoin, jotta hyllyt pysyvät järjestyksessä.

Sänky on makuuhuoneen katseenvangitsija

Meillä koko makuuhuoneen valtaa vielä normaalia suurempi sänky, sillä meillä on 180cm parisänky, 160cm sängyn sijaan. Olen kuitenkin halunnut luoda makuuhuoneeseen mahdollisimman pehmeän ja kauniisti sisustetun tunnelman, vaikka tila onkin kompakti. Tässäpä listattuna linkkeineen mitä makuuhuoneen sisustukselle on tehty:

Makuuhuoneen maalaaminen + maalausvinkki

Pieni makuuhuoneen muutos: Sängynpäätyhuppu

Helmalakana viimeistelee makuuhuoneen sisustuksen

Makuuhuoneen säilytys – Kätevät seinäkoukut sisustuksessa

Vinkki makuuhuoneen säilytykseen: Koukuilla tavarat seinälle

makuuhuone sisustus

Säilytystilaa lipastosta

Heti makuuhuoneeseen tultaessa on oikealla Ikean kapea ja korkea lipasto jossa säilytän omia koruja, hajuvesiä, hiusjuttuja, villasukkia ym. ym. Osa laatikoista on miehen tavaroille. Lipasto on todella näppärä lisä huoneeseen. Siinä on kiva olla jokin asetelma, mutta täytyy myöntää, että joskus tuohon tulee kerättyä ihan kauhea kasa roinaa. Yleensä taustalla on kiire ja ehkä olemme palanneet juuri reissusta. Nyt olemme saaneet pidettyä lipaston kuitenkin siistinä 🙂

Yöpöytä ja lukuvalot seinällä

Pienessä makuuhuoneessa on tärkeää, että lattioilla ei ole turhaa tavaraa, jotta siivoaminen on helppoa. Siksipä mekin olemme kiinnittäneet yöpöydät seinään kiinni, emmekä ole edes yrittäneet ahtaa lattialle mitään tasoja. Sama koskee myös lukuvalaisimia. Ne ovat sängynpäädyssä kiinni, joka antaa taas ilmavuutta. Tykkään myös, että makuuhuoneessa on muutama harkittu taulu. Ne antavat lisää ilmettä tilaan ja luovat tunnelmaa. Ainakin helmalakana -postauksessa näkee kuvia makuuhuoneen tauluista. Näette varmasti muuten usein kuvissani jotain rekvisiittaa mikä ei oikeasti kuulu jokapäiväiseen sisustukseemme, mutta tykkään kovasti hieman stailata kuvia, jolloin niistä tulee hieman erilaisia kuin edeltäjänsä.

makuuhuone

Makuuhuoneen sävyt ja väritys on meillä neutraali ja maanläheinen, kuitenkaan olematta liian valkoinen. Tykkään tällaisesta utuisesta ja pehmeästä tunnelmasta.

Ihanaa viikkoa!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *