Joulu

Pelkistettyä joulusisustusta marraskuulle

Joko tekisi mieli laittaa hieman joulutunnelmaa kotiin, ilman että sisustus muuttuu liian jouluisen yliampuvaksi? Kokosin kaksi eri mustavalkoista asetelmaa, jotka tuovat hieman talvisempaa tunnelmaa kotiin ja jotka luovat lupauksen tulevasta joulusta.

Molemmista asetelmista löytyy samoja elementtejä, kuten mustavalkoisuutta, mutta silti fiilis on kuitenkin hieman eri. Itse tykkään kyllä molemmista ja nuo kaikki tavarat onkin minulla kotona esillä, tosin hieman eri paikoissa kotia.

Alla oleva asetelma on melko graafinen ja yksinkertainen. Pehmeyttä siihen kuitenkin tuo kynttelikkö ja paperilyhty. Tykkään kovasti tästä utuisesta tunnelmasta.

 

harmooninen joulusisustus harmooninen joulusisustus harmooninen joulusisustus

 

Tästä asetelmasta löytyy jo hieman enemmän joulufiilistä, ehkä juuri tuon kuusen ansiosta. Jos koristeet tuntuvat vielä tähän vuodenaikaan olevan ”too much”, ne voi toki jättää myöhempään ajankohtaan. Minusta huonekuusi ei kuitenkaan ole liian jouluinen, sillä itse olen pitänyt kuusta osana sisustusta koko vuoden ajan.

 

harmooninen joulusisustus harmooninen joulusisustus

 

Inspiroivaa ensimmäistä marraskuuta kaikille! Vielä täällä ei kuitenkaan joululaulut soi, haha! Mutta pientä tunnelmointia toki jo löytyy tämän kodin sisustuksesta.

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *