Puutarha/Parveke

Parvekkeen muutos: Lasitetun parvekkeen sisustaminen

Nyt olisi vuorossa parveke-postaus, ja vaikka teenkin tämän joka kesä, on tällä kertaa muutosta selvästi havaittavissa muuta kuin vain kukkien muodossa! Kuten jo olenkin aikaisemmissa postauksissa maininnut, niin olen vaihtanut parvekkeen järjestystä ja tuonut mukaan hieman erilaisen vaihtoehdon parvekekukille.

Aikaisemmin tuon sohvan paikalla oli pieni pöytäryhmä, jonka siirsin nyt tuohon ikkunan alle. Postauksista ”Lasitetun parvekkeen sisustaminen” ja ”Uusittu parveke” voit katsoa minkälainen oli aikaisempi järjestys. Ideana tälle uudelle järjestykselle oli se, että aurinko paistaa meillä vain tuohon vasempaan etuosaan, ja ainoastaan aamusta/aamupäivään saakka. Eli silloin kun haluaa nauttia pienen hetken auringosta löhöillen, niin nyt se on mahdollista! Pidän myös kovasti siitä, että kuultavat parvekeverhot tuovat ihanan pesämäisen fiiliksen nurkkaukseen. Tässä onkin tullut lueskeltua myös iltaisin lehtiä ja fiilisteltyä paljon enemmän parvekkeen tunnelmasta. Ihanaa on myös se, että verhot ja tyynyt antavat mukavaa näkösuojaa, jolloin voi rauhassa löhöillä ja lueskella ilman, että kaikki naapurit näkevät, heh!

 

lasitetun parvekkeen sisustaminen

 

Sohvamme on nikkaroitu muuten itse, jolloin saimme juuri oikean syvyisen ja leveän mallin meidän parvekkeelle. Vaikka näyttääkin siltä, että sohva olisi erolavasta tehty, näin ei kuitenkaan ole. Eurolavoista on vain sahattu sivupalat, jotta sohvaan saatiin korkeutta. Postauksesta ”DIY ohjeet parvekkeen tuunaukseen” voit katsoa ohjeet oman sohvan tekoon, ja parvekelaudoituksen käsittelyyn kuultomaalilla.

 

lasitetun parvekkeen sisustaminenlasitetun parvekkeen sisustaminen

 

Pieni pöytäryhmä on meillä aika vähällä käytöllä, mutta tykkään kuitenkin että sellainen on olemassa. Tuolit ovat kirpparilta ostetut UPO -tuolit, ja ne ovat Eero Aarnion suunnittelemat. Postauksesta ”Rovaniemen kirppislöydöt” löytyy lisää juttua näistä kirpparilöydöistä. Muoviset tuolit kestävät hyvin sääoloja parvekkeella, eivätkä ne vie hirveästi edes tilaa. Pöytä on Ikeasta ja on juuri passeli tähän tilaan.

 

lasitetun parvekkeen sisustaminenlasitetun parvekkeen sisustaminen

 

Tällä kertaa en valinnut parvekkeelle mitään värikkäitä kukkia, vaan hankin sinne ruukuissa kasvavaa heinää (olisiko ollut siniheinää) ja pari laventeliruukkua. Tikapuista laitoin roikkumaan hieman sinertävää kukkaa, joten se mätsääkin hyvin laventelien kanssa, kunhan ne alkavat kukkia.

 

lasitetun parvekkeen sisustaminen     lasitetun parvekkeen sisustaminenlasitetun parvekkeen sisustaminen

 

Postauksessa ”Oma kesäkeidas” löytyy muuten kuvia meidän parvekkeesta, kun kaikki parvekehuonekalut olivat vähän toisen tyyppisiä. Aika erilaista oli silloin kuin nyt 🙂

Tästä nykyisestä parvekkeesta pidän kuitenkin kaikista eniten ja siellä tuleekin vietettyä taas paljon aikaa!

Ihanaa kesää kaikille!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *