Pääsiäinen

Pääsiäinen sisustuksessa

paasiainen_sisustuksessa

 

Niin se pääsiäinen tulla tupsahti ja oikeastaan sen kummempaa pääsiäissisustusta en varta vasteen kotiin laittanut. Pääsiäinen näkyy kotimme sisustuksessa hyvin perinteisin tavoin, sillä pääsiäissisustus ja pääsiäiskoristeet  koostuvat lähinnä pajunkissoista ja rairuohosta, joita olemme minin kanssa tuunailleet. 

Pajunkissoissa olevat höyhenet ovat viime vuodelta ja otan ne taas tänä vuonna talteen, jotta ei tarvitse ostaa ensi vuonna uusia. Ripustin pajunkissoihin kirkkaita munakoristeita, joissa on herkkä sulka sisällä. Nämä löytyivät kauppareissulta Lidlistä.

Pari vuotta takaperin askartelin itse glitter-pääsiäismunia ja postauksessa ”Helppo DIY-vinkki pääsiäiseen: Glitter-pääsiäismunat” on ohjeet ja kuvat pääsiäisen kimalteleviin pääsiäismuniin. Lisäksi postauksesta ”Helpot pääsiäiskoristeet” löytyy kuvia tekemistäni glittermunista. 

 

paasiainen_sisustuksessa

 

Kauheasti mitään kummempia askarteluja en ole tehnyt, mutta uskon että ensi vuonna mini on jo vähän kiinnostuneempi askartelutouhuista, kun tulee hieman ikää lisää. Tällä kertaa pajunkissojen koristelu jäi minun hommaksi, toki mini siinä kovasti vieressä touhotti. 

 

paasiainen_sisustuksessa
Koristemunat löytyivät Lidlistä.

Rairuohon kylvimme hyvissä ajoin yhdessä ja lapsi kaatoi siemenet itse purkkiin. Artekin Riihitie ruukku sopii todella ihanasti rairuohon kaveriksi. Pitäisikin miettiä siihen joku viherkasvi pääsiäisen jälkeen.  

 

paasiainen_sisustuksessa
Artekin Riihitie ruukku on näyttävä ruukku rairuoholle.

Laitoin myös eteisen lipastolle pienen pääsiäisastelman. On kiva kun pääsiäistunnelmaa tulee heti ulko-ovelta tultaessa.  Ulos olen ostanut jo Helmililjoja ja ne alkavat jo kivasti kukkimaan. 

 

paasiainen_sisustuksessa

 

Toivottavasti ensi vuonna päästään virpomaan, sillä se olisi meidän minille ensimmäinen kerta! Voi kuinka jännää se olisikaan! Tänä pääsiäisenä ollaan tietysti kotona ja tehdään hyvää ruokaa. Tietysti myös suklaamunat tulevat olemaan perheessämme herkkujen listalla TOP 10. 

Toivottavasti ilmat suosivat ja voimme puuhailla ulkona pihahommia ja vaikka opetella pyöräilyä. Toivotan kaikille oikein rauhallista pääsiäistä!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *