Olohuone

Olohuoneen valaistus – Uusi lukuvalo

Olohuone sai uuden valaisimen ja se on lukuvalo! Siirsin nimittäin makuuhuoneessa olleen Jielden valaisimen olohuoneen sohvan viereen, koska sohvan molemmilta puolin on puuttunut valaisin ja lehden luku sohvan nurkkaan käpertyneenä ei ole oikein onnistut. Tai no kyllä päiväsaikaan, mutta iltaisin kyllä tarvitsee valoa lehden eteen, että näkee lukea.

Olen ostanut valaisimen pari vuotta sitten Stockmannin Outletista, joka silloin oli vielä Jumbon Stockan vieressä. Vanhassa postauksessa ”Olohuoneen upea Jielde-valaisin” näkyy kuinka valaisin on mustan Lundia hyllyn kaverina ja sen alla on valkoinen Artekin jakkara.

olohuoneen lukuvalo

Lukuvalo antaa myös tunnelmavaloa

En oikein tiedä mikä tämä Jielden malli on nimeltään, sillä tämä on isompi/korkeampi kuin Signal -pöytavalo mutta pienempi ja matalampi kuin Loft -lattiavalo. Jos joku hoksaa niin saa neuvoa 🙂

Joka tapauksessa malli sopii hyvin niin makuuhuoneeseen kuin olohuoneeseenkin. Tuossa kun sohvalla istuu ja lukee, niin valo ei häikäise vaan suuntautuu täydellisesti kirjaan tai lehteen. Lisäksi tuo on muutenkin kiva tunnelman luoja! Vielä yksi hyvä juttu on se, että valaisin on erittäin painava, joten jos taaperomme siitä ottaa kiinni tai töytäisee, niin se ei liikahda mihinkään.

olohuoneen lukuvalo olohuoneen lukuvalo

Ainakin toistaiseksi valaisin jää siis tähän! Ja jos tuntuu, voi tuota korkeutta nostattaa juurikin penkillä tai muulla tasolla.

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *