Koti ja sisustus,  Olohuone

Olohuoneen uusi matto: VM Carpet Esmeralda

Meillä kävi testissä pari mattoa olohuoneen lattialla joista tein postauksen ”Uusi matto olohuoneeseen: Kaksi kaunista mattoa sovituksessa”. Kirjoittelinkin, että kumpikaan kyseisistä matoista ei meille jäänyt, mutta toisesta tilattiin suurempi koko. Kyseessä on VM Carpetin Esmeralda villamatto, joka nyt komeilee olohuoneen lattialla.

Matto on ihana jalan alla, eikä kutita ihoa. Tämä olikin meille tärkeä seikka, sillä nykyään me pyöritään lattian tasossa suht paljon. Lisäksi vauva konttailee välillä ilman housuja matolla, joten olisi tympeää jos villa olisi karhea ihoa vasten. Lisäksi matto on tyyliltään ajaton ja siihen on helppo yhdistellä muita värejä esimerkiksi vilttien ja sohvatyynyjen avulla. Pidän myös kovasti maton viimeistellystä ilmeestä, erityisesti maton kanttauksista sivuilla.

 

olohuoneen uusi matto, vm carpet esmeralda olohuoneen uusi matto, vm carpet esmeraldaolohuoneen uusi matto, vm carpet esmeralda

 

Vielä vinkki, mikäli matto-ostokset ovat ajankohtaisia. Vantaan Tammistosta löytyy VM Carpetin Outlet, josta voi tehdä mahtavia mattolöytöjä. Lisäksi lähettyviltä löytyy myös Hobbyhall, jossa on menossa loppuunmyynti. Mikäli Annon Rea -puuvillamatto on ollut ostoslistalla, löytyy sitä nyt sieltä huokeaan hintaan, vink vink 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

 

 

2 kommenttia

    • Hanna

      Hei,

      itseasiassa olen laittanut Esmeralda -maton nyt hetkeksi syrjään, sillä se ei oikein ollut toimiva lapsiperheessä. Matosta on todella hankala saada likaa irti ja meillä sattui siihen pari isoa vahinkoa. Sen aikaa mitä matto nyt ehti olla olohuoneessa, niin kanttaukset kyllä pysyivät suorina, mutta tosiaan puhutaan nyt ihan muutamasta kuukaudesta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *