Koti ja sisustus,  Olohuone

Olohuoneen uusi juuttimatto

Sisustushankinnat ovat jääneet tällä hetkellä aika vähäiselle (ja tilalle on tullut kyllä vauvanvaatehankinnat 🙂 ), mutta jotain pientä uutta kotoa kuitenkin löytyy. Minulla on ollut jo jonkin aikaa hakusessa uusi matto tuohon Eamesin keinutuolin alle. Aikasemmin tuossa oli Ikean polyesterista tehty lampaantalja, mutta se oli jo aika kauhean näköinen. Ajattelin, että pyöreä matto voisi toimia tuossa kivasti ja niinpä netissä surffailun päätteeksi olin löytänyt pyöreän juuttimaton.

Matto löytyi Askosta, joten ei  muuta kuin sinne. Maton toimitusaika oli kuitenkin kuusi viikkoa, joten aika hiljattain sen olen tänne kotiin vasta saanut. Pyöreä matto on täydellisen kokoinen pienen keinun alle.

 

olohuoneen uusi pyöreä juuttimatto

 

Tämä juutin ja puuvillanarun sekoitus on oikein mukava jalalle, juurikin tuon valkoisen narukudonnan ansiota. Se tekee matosta raikkaamman ja lisäksi siitä ei irtoa juuttinaruille tyypillistä ”höttöä”.

 

olohuoneen uusi pyöreä juuttimattoolohuoneen uusi pyöreä juuttimattoolohuoneen uusi pyöreä juuttimatto

 

Todella kiva löytö!

Kuvia Lundia hyllyn jouluasetelmasta löytyy muuten postauksesta ”Miten syntyy kodin joulusisustus? – Ideoita joulutunnelmaan”.

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *