Olohuone

Olohuoneen suosikkihuonekalut

On kyllä aivan pakko hehkuttaa tuota By Lassenin Twin -sohvapöytää vielä kerran! Twin -pöytähän korvasi meillä kauan olleen eurolavapöydän, ja uuden sohvapöydän hankintaa tehtiin harkiten. Mietin kovasti hieman samantyyppisiä ratkaisuja, mutta lopulta päätin odottaa hetken ja säästää, ja lopulta tuo By Lassenin ihanuus meille lopulta saapuikin.

Tilasin juurikin tämän isomman pöydän ja koko on osoittautunut loistavaksi. Tykkään myös kovasti siitä, että pöytä on niin ilmava. Currollekin on tullut paljon enemmän tilaa olkkariin. Se mahtuu kävelemään helposti pöydän alta ja leluilla leikkimiseen tuli hyvin lisää tilaa 🙂

 

skandinaavinen olohuoneen sisustus

 

Toinen lempihuonekaluistani on Eamesin RAR-keinutuoli. Meillä tämä olohuone kun ei ole kauhean iso, niin keinu toimittaa hyvin nojatuolin virkaa. Sen alla oleva feikkilampaantalja on Curron suosikki. Olen kokeillut Currolle erilaisia omia petejä, mutta tuo talja tuntuu olevan suosikki. Lisäksi hän näyttää tykkäävän tuosta keinun kehikosta. Kaippa se luo jonkinlaista pesämäisyyttä. Lisäksi taljalta on parhaat näkymät asuntoon, ja varsinkin eteiseen, jos joku sieltä ovesta nyt sattuisi tulemaan, heh 🙂

 

skandinaavinen olohuoneen sisustus

 

Pidän myös Secton Octo-vailaisimesta, joka tuo puurimoillaan lämpöä vaaleaan sisustukseen. Ja mätsääväthän Twin-pöytä ja Octo nyt ihan täydellisesti yhteen!

Molemmilta puolin sohvaa löytyvät lukulamput ja tykkään siitä, että ne ovat toisiinsa nähden erilaiset. Kartellin Bourgie on aika massiivinen ja Artemiden harmaa nipsuvalaisin taas siro. Mutta mielestäni näistä kahdesta syntyy kiva kontrasti, tai sitten oma silmä on jo liiaksi tottunut tähän komboon, hehe!

 

skandinaavinen olohuoneen sisustusskandinaavinen olohuoneen sisustus

 

Toimiva ja kombakti olohuone. Tällainen huonejärjestys siis meillä 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *