Olohuone

Olohuoneen sohvapöytä: By Lassen Twin 49

Hyppäsin vuoteen 2017 blogin historiassa ja tutkiskelin mitä tuli touhuttua vuosi sitten helmikuussa. Helmikuu on siitä kivaa aikaa, että päivä pitenee, on valoisampaa ja mielikin kääntyy jo kohti kevättä. Silti talvea on vielä jäljellä, mutta kotiin alkaa kuitenkin jo pikku hiljaa kaivata ehkä jotain uutta.

Me hankittiin uusi sohvapöytä viime vuoden helmikuussa ja lopulta sohvapöydäksi valikoitui By Lassenin Twin 49. Tämä on siis se hieman isompi pöytä noista Twin pöydistä, ja on ollut kyllä juuri passeli meille.

 

Olohuoneessa uusi By Lassen Twin 49 sohvapöytä

 

Olen tykännyt tehdä siihen asetelmia ja silloin tällöin siinä on myös syöty tortillat tai pitsat telkkaria katsellen 🙂  Kun tuo meidän pikkukaveri kasvaa, tulen kyllä siirtämään pöydän hetkeksi pois. Sen verran on terävät kulmat pöydässä. Lisäksi luulen, että olkkariin tarvitaan vielä enemmän leikkitilaa, joten pitää koittaa keksiä pöydälle uusi paikka, tai siirtää se hetkeksi varastoon.

 

Olohuoneessa uusi By Lassen Twin 49 sohvapöytä

 

Näin vuoden kokemuksella voin kyllä todeta, että satsaus Twiniin oli oikea. Pidän myös kovasti siitä, että pöydän kannen voi kääntää toisinpäin, jolloin esille tulee puupinta ja ilme on taas täysin eri!

 

skandinaavinen olohuoneen sisustus

 

Vuoden 2018 sisustushankinta tulee olemaan uusi sohva ja sen kanssa ollaan päästy jo etenemään 🙂 Suunnitelmia uudesta sohvasta voi käydä lukemasta postauksesta ”Unelmissa täydellinen sohva”.

Aurinkoista talvipäivää kaikille!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *