Olohuone

Olohuoneen sohvan uudet sohvatyynyt

Uudet sohvatyynyt piristävät helposti sohvan ilmettä. Myös minä päivitin hetki sitten olohuoneen sohvatyynyjä ja ne taisivat jossain postauksessa jo ohimennen vilahtaa. Tässä tulee nyt kuitenkin katsaus olohuoneen tekstiileihin ja sisustukseen muutenkin. Tein viime torstaina postauksen myös lelujen säilytyksestä olohuoneesta, joten jos haluaa kurkata miltä sohvan vastakkainen puoli näyttää, niin jutussa ”Lelujen säilytys olohuoneessa” löytyy kuvia.

uudet sohvatyynyt

Olohuoneen sohvatyynyt

Olohuoneen tekstiilit ovat meillä vielä tähän vuoden aikaan melko murretun sävyiset, eli vielä ei olla lähdetty hempeilemään liikaa 🙂 Ostin sisustusliike Armaksen muuttomyynnistä upean Hayn Mags -tyynyn, sekä ihanat sinapin sävyiset pellavatyynynpäälliset. Marimekon Unikko -tyynynpäällisen bongasin Hobby Hall Outletista. Tämä neljä-viisi tyynyä on aika passeli määrä tälle sohvalle ja itse tykkään ettei tyynyjä ole valtavaa määrää.

uudet sohvatyynytuudet sohvatyynyt

Murretut sävyt sopivat todella hyvin yhteen tuon suuren olohuoneen taulun kanssa, joka on meidän olkkarissa se katseenvangitsija. Lisää kuvia taulusta ja tietoa sen hankinnasta löytyy postauksesta ”Taide sisustuksessa: Näin ostin ensimmäisen taideteoksen

taide olohuoneessa

Sisustusterveisin Hanna!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

2 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *