Olohuone

Olohuoneen pikapäivitys kevääseen

Taas se hempeä roosa pompahtaa mukaan sisustukseen 🙂 Näin taitaa minulla käydä joka kevät! Pitää hakea kaapista vielä hennon vaaleanpunainen torkkupeitto sohvan kulmaan, niin tulee vieläkin lisää väriä. Lisäksi minulla taitaa olla vielä yksi roosan värinen tyynynpäällinen jemmassa, joten senkin voisi kaivaa kaapista käyttöön.

Toki tämä pienikin määrä väriä, (kukat, kirja ja tyyny) antaa jo kovasti lämpöä sisustukseen. Tyyny on muuten Vitran ja se on mielestäni tosi ihana ja leikkisä.

 

vaalean roosa ja harmaa olohuoneen sisustus vaalean roosa ja harmaa olohuoneen sisustus

 

Maljakko on Kählerin Omaggio ja se on kyllä tosi usein minulla kukkamaljakkona, ja miksipäs ei sillä se on kokonsa puolesta loistava! Toki se on mielestäni myös todella kaunis. Tuohon Kon Marin siivous-/järjestelykirjaan olisi taas hyvä perehtyä, sillä kummasti kaappeihin on alkanut kasaantua lisää tavaraa. Harmi kun tuo meidän lähikirppari muutti pois, joka oli todella kätevä sijainniltaan! Päivisin oli aina helppo käydä siivoamassa pöytä ja viedä samalla uutta tavaraa, eikä autoa juuri tarvinnut!

 

vaalean roosa ja harmaa olohuoneen sisustus vaalean roosa ja harmaa olohuoneen sisustus vaalean roosa ja harmaa olohuoneen sisustus

 

Pitääpäs ostaa seuraavalla kauppareissulla keltaisia tulppaaneja pääsiäisen kunniaksi! Postauksesta ”Helpot pääsiäiskoristeet” löytyy lisää kuvia meidän pääsiäissisustuksesta ja koristeluista. Lisäksi olen muuten hankkinut yhden uuden ihanan sisustustavaran kotiin, joka pääsi tietenkin heti käyttöön pääsiäissisustuksessa. Siitäpä lisää seuraavalla kerralla 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *