Olohuone

Olohuoneen päivitetty tyyli – uutta ilmettä sisustukseen tekstiileillä

Joulun jälkeen iskee yleensä siivous-/sisustusvimma jolloin tekee mieli kotiin jotain uutta ja raikasta. Tai näin ainakin itselle käy 🙂 Olenkin nyt järjestellyt tavaroita uusiin paikkoihin hyllyillä ja vaihtanut jemmassa olevia tekstiileitä esille, kuten myös muutamia esineitäkin. Uutuuden viehätys tulee pintaan, vaikka tavarat itsessään ovatkin vanhoja. Monilla onkin joulu-,talvi- ja kesäverhot erikseen ja itse muokkaan sisustusta juurikin myös tekstiileillä, kuten vaikka sisustustyynyillä ja torkkupeitoilla. Vaihtelen myös valaisimien, sisustustavaroiden ja maljakoiden paikkaa. Lisäksi hempeät kukat, heinät ja eukalyptuksen oksat maljakossa ovat kovasti mieleisiä sisustuksen piristäjiä.

 

skandinaavinen sisustus

 

Meillähän tuo rahi on yleensä tuossa sohvan divaaniosan jatkeena, mutta koska meillä ei ole keskellä olohuonetta pöytää, niin rahi toimii kauniisti myös toimittamassa sitäkin virkaa. Lisäksi tuohon on kyllä ihana nostaa jalat, kun katselee telkkaria tai lukee lehteä. Kumpikin voi siis löhöillä jalat suorana molemmissa päissä 🙂

 

skandinaavinen sisustus

 

Pidän edelleen pampaheinistä, vaikka ne olivatkin varsinaisesti syksyn trendisomiste. Myös okran sävy on vielä itsellä vahvasti pinnalla, ja mielestäni se sopii todella hyvin talven sisustukseen. Väri ei ole liian hempeä, mutta kuitenkin se tuo ripauksen lämpöä sisustukseen.

 

skandinaavinen sisustusskandinaavinen sisustusskandinaavinen sisustus skandinaavinen sisustus

 

Olen tykästynyt tuohon saviruukkuun hurjan paljon! Voi kun pääsisi dreijailemaan jotain söpöjä savikuppeja omin kätösin, heh! Haaveenani on ollut pitkään osallistua johonkin savityökurssille, mutta jotenkin se aina vain on jäänyt tässä arjen keskellä.

 

skandinaavinen sisustus

 

Ihanaa kun aurinko alkaa taas näyttäytyä! Odotan kyllä kesää, sillä sitten pääsee ensimmäistä kertaa kunnolla nauttimaan omasta pihasta ja miettimään kukka-asioita ym. Nyt kuitenkin otetaan kaikki irti talvesta. Mahtavaa, kun täällä etelässäkin on kunnon talvi!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *