Olohuone

Olohuoneen muutos: kaksi eri tyyliä

Olohuoneen sisustus ja rottinkituoli

Olohuoneen muutos: Boheemi tyyli

Testasin olohuoneeseen kahta erilaista tyyliä, jossa tunnelma vaihtuu ainoastaan yhden huonekalun myötä. Tämä ensimmäinen tyyli on hieman boheemimpi rottinkisten huonekalujen myötä ja tykkään kyllä kovasti myös tästä tyylistä. Nojatuoli on meillä normaalisti lastenhuoneessa, kuten myös pieni keinu, mutta nojatuoli sopisi kyllä aika kivasti myös tänne olohuoneen puolelle.

Jossain vaiheessa joudumme varmasti tästä nojatuolista luopumaan, sillä loppujen lopuksi se vie aika paljon leikkitilaa lapsen huoneesta. Tällä hetkellä se kuitenkin saa olla siellä, sillä siinä on mukava itse istuskella ja nukuttaa lasta.

Olohuoneen sisustus ja rottinkituoli

Olohuoneen muutos: Moderni ilme

Modernimpi ilme olohuoneeseen syntyy taas heti, kun tilaan tuodaan Vitran Eamesin Rar-keinutuoli. Keinu on siitä kävetä, että se vie todella vähän tilaa ja on todella ilmava huonekalu. Keinu on kulkenut meillä jo useamman vuoden mukana ja olen ollut sen hankintaan tyytyväinen.

Tämä on meidän olohuoneemme yleisin ilme, tosin useasti rahi on viety seinään kiinni, jotta lattialle mahtuu levittämään kunnon leikit dublokasoineen 🙂 Esimerkiksi postauksessa ”Olohuoneen uusi seinävalaisin: Louis Poulsen NJP” näkyy miltä näyttää, kun rahi on kiinni sohvassa. Silloin sohva muistuttaa enemmänkin kulmasohvaa, kuin divaanisohvaa.

Olohuoneen kaksi eri sisustusta.

Yleensä pikku keinua ei siis olohuoneessa pidetä, sillä tykkään pitää olkkarin melko avoimena. Kuitenkaan mikään kauhean iso tämä ei ole, joten tilaa leikeille pitää jäädä paljon. Me tykätään touhuilla tuossa pehmeällä matolla porukalla, eikä silloin ole kiva varoa huonekaluja tai muita sisustusesineitä.

Olohuoneen kaksi eri sisustusta.

Rahi on kuitenkin kätevä, sillä meilläkään ei tällä hetkellä ole sohvapöytää käytössä. Nyt se pystyy toimittamaan sohvapöydän virkaa, plus olemaan jalkojen lepuutuspaikka vaikka leffaa katsottaessa. Laitan yleensä rahin päälle jonkun tarjottimen tai kirjan, jolloin siinä pystyy säilyttämään tavaroita.

Olohuoneen kaksi eri sisustusta.

Vaikka meillä ei nyt tuota sohvapöytää olekaan, niin kyllä itsellä tekee välillä kovasti sellaista hankkia. Nyt siinä ei kuitenkaan olisi mitään järkeä, mutta varmaan muutaman vuoden päästä sellainen meiltä taas voisi löytyä. Tosin mitä pidempään tässä elelee ilman olohuoneen sohvapöytää, sitä paremmin silmä tottuu avaraan tilaan. Eli saa nähdä tuleeko meille enää sellaista!

Ihanaa viikkoa kaikille!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *