Koti ja sisustus,  Olohuone

Olohuoneen katseenvangitsija: Kuusilinna Tuuli -divaanisohva

Blogiyhteistyö Kuusilinna & Hurmaavan valkeaa

 

Viimeinkin pääsen kuvailemaan blogiin meidän uuden kodin olohuonetta ja sen katseenvangitsijaa, Kuusilinnan Tuuli -divaanisohvaa. Kirjoittelin sohvasta jo aikaisemmin postauksessa ”Unelmien sohva: Tuuli divaani, Kuusilinna”, jossa sohva komeilee vielä meidän vanhassa asunnossa. Olimme kuitenkin hankkineet sohvan mittojen mukaan tänne uuteen kotiin, joten tänne se istuu kokonsa puolesta täydellisesti!

Katselimme sohvapäätöstä tehdessämme myös kulmasohvia, mutta tämä divaanimalli rahin kera on ihanan kevyen näköinen ja helposti muunneltavissa. Tässä ikään kuin saa kaksi sohvaa samalla kertaa 🙂 Olen kiinnittänyt nyt rahin divaaniosan jatkoksi, mutta sen pystyy näppärästi siirtämään myös sohvan toiseen kulmaan, jolloin molemmat saavat vaikka leffan ajaksi jalat suoraksi ja kunnon löhöasennon. Edellisessä sohvapostauksessa ”Tuuli divaani, Kuusilinna”, pyörittelin rahin paikkaa useampaa otteeseen, joten kannattaa kurkata miten monipuolisesti sohvan ilmettä pystyy muuttamaan.

 

uuden kodin olohuoneen sisustus, Kuusilinna Tuuli-sohvauuden kodin olohuoneen sisustus, Kuusilinna Tuuli-sohva

kuusilinna tuuli divaanisohva, syvä
Kuva vanhasta asunnosta, jossa näkyy divaaniosan ja rahin kiinnitysmekanismi.

 

Mikäli kulmasohvamaisuutta haluaisi vielä korostaa entisestään, voisi seinää vasten laittaa esimerkiksi muutaman tyynyn, mutta mielestäni tämä on ihanan kevyen näköinen näin.

 

uuden kodin olohuoneen sisustus, Kuusilinna Tuuli-sohva

 

Uusi mattommekin saapui viime viikolla ja pehmeä villamatto sopii kauniisti sohvan pariksi. Tv-tasomme on myös osittain lämpimän puun sävyinen, joten ne sopivat todella hyvin yhteen.

 

uuden kodin olohuoneen sisustus, Kuusilinna Tuuli-sohvauuden kodin olohuoneen sisustus, Kuusilinna Tuuli-sohvauuden kodin olohuoneen sisustus, Kuusilinna Tuuli-sohva

 

Seuravaksi tässä mietin, että pitäisikö olohuoneen seinää maalata jotenkin, eli tuota missä on suuri taulu. Nyt nautiskelemme kuitenkin ensin siitä, että kaikki muuttolaatikot on purettu ja arki voi viimein alkaa pyörimään normaalisti.

Ihanaa Habitare -viikkoa kaikille 🙂

 

Blogiyhteistyö Kuusilinna & Hurmaavan valkeaa, sohvasta saatu alennusta näkyvyyttä vastaan

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *