Joulu

Oletko sinä jouluttaja?

jouluttaja rakastaa joulua

Kuulin tänä vuonna ensimmäistä kertaa termin ”jouluttaja” ja mielestäni se on ihan huippu ilmaus kaikille jouluihmisille 😀 Itse lukeudun ehdottomasti jouluttajiin ja olen täysin jouluihminen. Termiin ”jouluttaja” ei varsinaisesti kai ole mitään tarkkoja kriteerejä, mutta jouluttaja laittaa kotia jouluisaksi jo hyvissä ajoin ja fiilistelee joulun aikaa hyvillä mielin. Jouluttajaa ei joululaulut kaupassa haittaa ja niitä kuunnella esimerkiksi Spotifysta muutenkin jo hyvissä ajoin. Joulukoristeiden tyyliä tai määrää ei jouluttajalle ole määritelty ja osalla se voi olla runsaampaa ja osalla taas hillitympää.

jouluihminen

Jouluttajan tuntomerkit

Jouluttaja tuo jouluista tunnelmaa sisustukseen kokonaisvaltaisesti ja melkeinpä jokaisesta huoneesta löytyy kauteen sopiva tunnelma. Jouluttaja haluaa nauttia joulusta mahdollisimman pitkään, joten siksi kausivalot tuodaan hyvissä ajoin syksyllä mukaan sisustukseen ja kuusikin löytyy kodista vaikka jo joulukuun alusta, varsinkin jos jouluttajalta löytyy tekokuusi varastosta. Itse toin aidon kuusen olohuoneeseen itsenäisyyspäivän tienoilla, eli joulukuusi on ollut meillä nyt reilun viikon olohuoneessa.

Kuusi ei ole varissut mielestäni paljoa ja se saa vettä runsaasti joka päivä. Pidän kovasti siitä, että kun aamulla herää ja tassuttelee olkkariin, niin voi heti laittaa kuusen valot päälle ja nauttia kuusen tuomasta tunnelmasta.

joulukalenteri pussukat

Jouluinen sisustus

Meillä ei vaihdeta jouluverhoja, koska verhoja meillä ei ole, mutta tykkään vaihtaa sohvan tyynynpäällisiä jouluisampiin ja lisätä kynttilöiden ja tunnelmavalojen määrää olohuoneessa. Vaikka alla oleva kuva, ei olekaan aivan nykyhetkestä, niin pattereilla toimivat kynttilät ovat kovassa käytössä olohuoneen tunnelman luojina. Tällä viikolla kuvaan tänne blogiin olohuoneen joulusisustuksen kuusineen kaikkineen, joten pääsette kurkkaamaan lähemmin meidän joulutunnelmaa.

harmaa sohva

Enää vain tämä yksi täysinäinen viikko ja sitten onkin jo joulu! Niin äkkiä se aika vaan menee!! Siksi jouluttaja lähtee liikkeelle ja toimiin jo hyvissä ajoin, sillä ”hups vaan, joulu on jo ovella”.

Oikein ihanaa joulun odotusta kaikille!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *