Kylpyhuone

Naka Finland – Ruuviton seinähylly kylpyhuoneeseen

naka finland

 

Seinähylly kylpyhuoneeseen

Viimein kylpyhuoneestamme löytyy tyylikäs seinähylly johon saa shampoot ja muut purnukat huomaamattomasti esille. Yhteistyössä Naka Finlandin kanssa sain meille kaksi seinähyllyä, jotka pystyy kiinnittämään ilman ruuveja seinään kiinni. Olen etsinyt kotiimme jo pitkään kaunista ja ruuvitonta ratkaisua, joka olisi kestävä ja ajaton, sekä kätkisi sisäänsä shampoo-, hoitoaine, suihkugeeli- ym. purnukat. Ruuviton seinähylly on helppo kiinnittää vahvalla teipillä ja tämä oikeasti pysyy seinässä kiinni! Meilläkin on ollut kaikenlaisia imukuppiviritelmiä, mutta aina jossain vaiheessa kuuluu kauhea rysähdys ja koko komeus purkkeineen löytyy kylppärin lattialta. 

 

#otavamediavälittää – Naka Finland

Tämä postaus kuuluu #otavamediavälittää -kampanjaan ja on tehty pro bono, eli ainoastaan tuotteet ovat saatuja. Nyt onkin tärkeä nostaa esille suomalaisia pienyrityksiä joilta löytyy hienoja innovaatioita ja suomalaista osaamista! Naka Finlad Oy on kotimainen kylpyhuonetuotteita myyvä verkkokauppa ja lähes kaikki heidän tuotteistaan valmistetaan Suomessa laadukkaista materiaaleista. Nämäkin postauksessa näkyvät hyllyt ovat valmistettu Nurmijärvellä. Naka Finlandin verkkosivuille pääset suoraan tästä ”NakaFinland” -linkistä.

 

naka_finland

 

 

Naka Finlandin seinähyllyjä on saatavilla kolmessa eri värissä: harmaana (betoni), mustana (hiilen sävy) ja valkoisena. Itse valitsin nämä valkoiset seinähylly, koska ne istuvat kauniisti seinälaatan pariksi. Valkoiset hyllyt ovat valmistettu mattapuhalletusta styreenistä ja ne ovat todella kevyet. Seinähyllyt sopivat myös muihinkin tiloihin, kuten vaikka keittiöön tai vessaan hammasharjoille ym. Hyllyn sivusta on helppo napata purnukat ja ne kestävät erittäin hyvin painoa. Seinähyllyt voi kiinnittää toki myös ruuvein, mutta teippikiinnitys on erittäin lujatekoinen ja pitävä. Seinähylly on kooltaan 22,5 x 22,5 x 9,6 cm.  

 

naka_finland

 

 

Me asettelimme hyllyt päällekkäin jättäen väliin hieman isomman raon, jolloin alimmaisen hyllyn päälle saa halutessaan korkeita purkkeja. Seinähyllyn mentävä paikka löytyi myös kätevästi saunan oven vasemmalta puolen, johon ne sopivat todella kauniisti. Oli myös huojentavaa, kun ei tarvinnut kaivaa poraa esille ja alkaa porailemaan kylppärin seiniä! 

 

naka_finland

 

 

naka_finland

 

 

Naka Finlandilta löytyy kylpyhuoneen seinähyllyjen lisäksi myös muitakin käytännöllisiä ja kauniita kylppärituotteita, kuten pyyhetikkaita, erilaisia jalallisia shampootelineitä, pyyhkeitä ym. Meidän kylpyhuoneemme on sen verran pieni, että tänne nämä seinähylly säilytysratkaisut olivat juuri täydelliset. 

 

naka_finland 

Instagramin tarinat -osiosta löytyy myös videota kylpyhuoneestamme ja näistä Naka Finlandin seinähyllyistä. Kannattaa käydä kurkkimassa sieltä sepostuksiani lisää 🙂 

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

 

 

 

2 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *