Koti ja sisustus

Muutto uuteen kotiin

Vihjailin jokin aika sitten uusista jutuista meidän elämässä ja paljastetaan nyt tämä meneillä ollut suuri projekti 🙂 Me siis pääsemme muuttamaan kesällä uuteen kotiin, joten sehän tarkoittaa sitä, että blogissa tullaan näkemään aivan uusia kuvia ja sisustusratkaisuja. Nykyinen kotimme saa pian uudet asukkaat ja me kiitämme näistä vuosista tässä kodissa.

Tuleva kotimme on pieni paritalo, joka on yhdessä tasossa. Saamme myös pienen pihan, joka onkin ihan uusi juttu minulle näin aikuisiällä, sillä olen asunut kotoa muuttamisen jälkeen aina kerrostalossa. Pihajutut tulevatkin jatkossa olemaan myös osa blogia. Saa nähdä millainen viherpeukalo sitä itsestä kehittyy.

Ja kuten alhaalla siis huomaatte, siinähän on ilmiselvä keittiö 😀 Seinustalle tulee kaapistot ja tuohon mistä tulee sininen putki lattiasta ylöspäin, tulee saareke. Sähköpistoke tulee siis juuri tuolle saarekkeen oikealle puolelle, täältä päin katsottuna.

 

uusi asunto valmistuu

 

Tällä hetkellä tuo meidän tuleva koti on jo paljon pidemmällä kuin miltä näissä kuvissa näyttää. Keittiö alkaa olla koottuna seinustalle, katosta löytyy kattopaneelit ja pesutilatkin valmistuvat kovaa vauhtia. Lattialaminaatti puuttuu vielä olohuoneen puolelta. Nyt pitäisi sitte aloittaa pakkausurakka täällä vanhassa kodissa. Pääsemme uuteen kotiin todennäköisesti elokuun puolella, mutta luovutamme tämän vanhan kodin pois jo kesäkuun lopussa. Tavarat ja huonekalut viemme vuokraamaamme varastoon ja olemme sitten hetken aikaa ilman kotia, heh! Heinäkuu menee reissun päällä ja aikalailla matkalaukku elämää viettäen, kääk! Toisaalta on ihanaa kun heinäkuussa ei tarvitse pakkailla enää täällä vanhassa kodissa mitään, vaan kaikki se työ on jo tehty ja voimme keskittyä lomailuun.

 

 

Olen tehnyt hirrrrrveästi suunnitelmia ja päätöksiä uuden kodin sisustukseen liittyen ja näitä ideoita voin nyt viimein jakaa myös täällä. Jännä nähdä siis myös itse, millainen tuosta tulevasta kodista nyt sitten lopulta tulee. Olemme tehneet hieman erilaisia sisustuksellisia ratkaisuja, sekä muutostöitä urakoitsijan antamiin vakiovalintoihin on tullut paljon. Haastavaa oli valinnan vaikeus, sillä lopulta oli vain pakko tehdä ne viimeiset päätökset ja lyödä homma lukkoon.

Tervetuloa mukaan seuraamaan uuden kodin valmistumista 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *