Koti ja sisustus

Muutto uuteen kotiin: Terveiset uudesta kodista!

Huh huh! Viimeinkin tämä kauan odotettu muutto koitti meille! Pääsimme muuttamaan keskiviikkona tänne uuteen kotiin ja aika on kulunut muuttolaatikoita purkaessa ja tavaroiden järjestelyssä. Kyllä täytyy sanoa, että tämä puolentoista kuukauden reissaaminen paikasta paikkaan kävi loppujen lopuksi aika raskaaksi. Ensimmäiset neljä viikkoa meni kivasti lomaillessa, mutta viimeiset pari viikkoa kuluivat kyllä hitaasti. Lopulta se muuttopäivä kuitenkin koitti ja täällä ollaan!

Tässä pieni sneak peek kotiimme 🙂 Kunhan vaan saamme tavaroita paikoillemme, laitan tänne paaaaaljon kuvia tekemistämme sisustusratkaisuista ja talon eri toiminnoista.

 

terveiset uudesta kodista  terveiset uudesta kodista terveiset uudesta kodista terveiset uudesta kodista terveiset uudesta kodistaterveiset uudesta kodista

 

Laatikoiden purkaminen on käynyt tässä muutossa huomattavasti hitaammin, sillä tämä yllä kuvassa näkyvä pikku apuri tykkää ottaa tavaroita pois sitä mukaan, kun niitä saa paikoilleen 🙂 Mutta mikäpäs kiire meillä on. Ainakaan mitään reissaamiseen liittyvää ei ole todellakaan nyt hetkeen tulossa, haha!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *