Eteinen,  Sisustus

Mustavalkoinen eteinen

En ole tainnut laittaa meidän eteisestä piiitkään aikaan kuvia, joten kurkataanpas tällä kertaa miltä siellä näyttää 🙂 Eteinen ei juurikaan kuuluu lempparisisustus nurkkiini, koska sinne tulee niin herkästi laskettua kädessä olevat tavarat, kengät lojuvat lattialla.. joten ei kovin houkutteleva kuvauskohde, heh!

Meillä eteinen näyttää siis tältä. Musta seinä on maalattu liitutaulumaalilla, joten seinään voi kirjoitella vaikka terveisiä kumppanille ennen kuin lähtee töihin 🙂 Olen tykännyt mustasta seinästä myös sen takia, että lika ei siinä ainakaan ensimmäisenä osu silmään, kun astelee kotiin sisään.

Seinällä olevassa mustassa Normann Copenhagenin Pocket lokerikossa säilytetään Curro-koiran valjaita ja flexiä, joten yleensä ne ovat hieman hiekaisia tai kuraisia. Yleensä itse valjaat roikkuvat vielä lokerikon ulkopuolella kuivaamassa, joten musta seinä antaa kyllä tässä mielessä paljon anteeksi.

Lippiksiä varten on oma koukku, joten siitä on helppo napata mieleinen mukaan. Kenkälokerikot ovat Ikeasta ja ne kyllä sulautuvat todella hyvin seinään. Muistitaulu on Everyday Designin ja tykkään vaihdella siihen erilaisia sisustuskortteja fiiliksen ja vuodenajan mukaan.

 

pienen eteisen musta valkoinen sisustus pienen eteisen musta valkoinen sisustus

 

Pienen tilan kruunaa Artekin TW003 riippuvalaisin, joka on yksi suosikeistani. Siinä on juuri täydellinen valo pimeähköön nurkkaukseen, ja tuo valaisimen muotokieli on vain timanttia.

Mustavalkoinen eteinen toimii kyllä todella hyvin. Tila voisi olla ehkä liian tumma, jos lattia olisi myöskin tummaa puuta, mutta tuon valkoisen kanssa musta seinä on kyllä nätti kuin nappi 🙂

 

Kivaa viikonloppua!

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *