Suosittelen,  Tapahtumat

Must go: Design Market 2016 & New Market

Nyt kaikki kuulolle!! 3.-4.9 järjestetään yksi minun suosikki tapahtumistani Helsingissä, eli Design Market. Myyjäiset on osa Helsinki Design Week- tapahtumaa, jossa on muuten tarjolla vaikka minkälaista ohjelmaa ja tapahtumaa! Täältä voit käydä katsomassa lisää 🙂

Design Market on pohjoismaiden suurin varastomyyntitapahtuma, ja on kyllä varsinaisestikin nimensä veroinen. Täältä olen itsekin tehnyt todella hyviä löytöjä! Suosittelen ehdottomasti menemään paikan päälle. Jos himoitset jotain tiettyä tuotetta, niin silloin paikan päälle on mentävä jonottamaan ennen aukaisua, vink vink! Ihmisiä tuolla on paljon, joten varaa hermoja ja kärsivällisyyttä peliin. Tapahtuma aukioloajat ovat seuraavat: la 3.9 11-18 ja su 4.9 11-18

 

design market

Kuva: Design Market

 

Tältä paikan päällä näytti viime vuonna. Tästä pääset katsomaan blogipostauksen viime vuoden Design Market -tapahtumasta.

 

image.jpg

 

Tadaa!! Upean Secto-valaisimenhan minä sain taisteltua väkijoukosta käsiini! Secto maksoi viime vuonna 250€ (musta), saapas nähdä onko tänä vuonna vielä sama hinta. Tai onko noita ylipäätänsä myynnissä.

 

image.jpg

 

Toinen uusi designtapahtuma on New Market-tapahtuma, joka järjestetään samaan aikaan Design Marketin kanssa. Täällä on mahdollisuus tutustua muotoilutuotteisiin, joita ei ole vielä ennen nähty. Tämä lanseeraus- ja  myyntitapahtuma avataan Design Marketin viereen Finlaysonin tiloihin Kaapelitehtaan viereen Ruoholahteen. New Marketissa on mukana mm. Muuto, Hay, Menu, Nordic Hysteria, Wood-Time ja monia muita.

Nyt on siis viikonloppu pelastettu! Ei muuta kuin design-ostoksille 😀

 

Seuraatko jo näitä? instagram // facebook // pinterest // styleroom

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *