Koti ja sisustus,  Löydöt

Minimalistinen Lundia Classic -hylly

Tatta daa! Tällainen uusi huonekalu on ilmaantunut meidän olohuoneeseen 🙂 Tai no eiväthän nämä nyt niin vain ilmaannu, vaan tein uskomattoman löydön ostosreissulla!  Lundia ei mitenkään ollut hankintalistalla, mutta kun hintalapussa oli 59€, niin ei muuta kuin kassan kautta kotiin!

Lundia Classic on kauniin minimalistinen mutta kuitenkin näyttävä huonekalu, ja se pääsikin paraatipaikalle olohuoneeseen. Alun perin minulla oli tuossa valkoinen Ikean kenkälipasto, jota tosin käytettiin ihan muuhun tarkoitukseen kuin kenkien säilytykseen (sisältä löytyi papereita, johtoja ym. sälää), joten päätin myydä sen eteenpäin. Kaupat syntyivät nopeasti ja Lundia koottiin sen tilalle. Olen kyllä hirmu tyytyväinen!

 

musta_lundia_hylly

 

Ostin vastikään myös pienen valotaulun, johon saa kirjoiteltua kaikkea kivaa. Meillä oli tuollainen samanlainen versio häiden karkkipöydässä, mutta isompi. Se oli lainassa ystävältäni ja halusin itselleni samanlaisen. Päädyin kuitenkin itse tuohon pienempään malliin. Tosin siihen ei saa yhtä paljon tekstiä, mutta se on kooltaan vähän sirompi.

Jos mietitte tuota tekstiä, niin se tulee meidän Curro-koirasta, eli Herra Ceestä 😀

 

musta_lundia_hylly

musta_lundia_hylly

musta_lundia_hylly

musta_lundia_hylly

musta_lundia_hylly

musta_lundia_hylly

 

Aika ihana vai mitä! Tässä tullaan näkemään varmasti aika vaihtelevia asetelmia 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // styleroom

 

 

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *