Suosittelen

Menovinkki: Upea Alppiruusupuisto

Vietimme tänä vuonna kaupunkijuhannusta, eikä suunnitelmissa ollut mitään sen kummempaa. Niinpä keksimme lähteä perjantaina tutustumaan Alppiruusupuistoon Haagaan. Nyt taitaakin olla viime hetket vierailla tässä upeassa miljöössä, joka on muuten käsittämättömän kaunis!

Itsekin olin täällä ensimmäistä kertaa, ja näky oli kyllä lumoava. Puistossa kuljetaan niin pitkospuita kuin hiekkapolkuja pitkin. Välillä ollaan upeiden alppiruusujen alla puiston sydämessä, ja toisella hetkellä taas näköalatorneissa, joista on mahtavat näkymät puistoon. Puisto on jaettu niin, että vasemmalla puolella on suuret Alppiruusut ja oikealla taas Atsaleat. Ja se tuoksu on kerrassaan ihana!

Nämä kuvat on puhelimella otettuja, sillä kamera jäi kotiin. Kuvat ei nyt ole sitä parasta, ja tämä paikka vaatii kyllä muutenkin konkreettisen paikalla olon. Sen verran upea tämä kyllä on.

 

kuvia alppiruusupuistosta Haagassakuvia alppiruusupuistosta Haagassakuvia alppiruusupuistosta Haagassa

 

Meillä oli Curro mukana, enkä nähnyt mitään koirien kieltokylttiä, heh. Nätisti tuo meidän poika siellä muutenkin meni. Tykkäsi kovasti vahdata oravia, joita pensaiden ja puiden välissä vilisi. Kuten alla olevasta kuvasta huomaa, alkavat kukkien terälehdet jo tippua puista. Paikan päälle alkaa siis tulla jo kiire!

 

kuvia alppiruusupuistosta Haagassakuvia alppiruusupuistosta Haagassakuvia alppiruusupuistosta Haagassakuvia alppiruusupuistosta Haagassa

 

Täällä oli myös hääpari ottamassa hääkuvia. Ei yhtään hullumpi idea! Täällä on muuten sitten paljon ihmisiä kameroiden kanssa ja ilman, joten kuvien nappaamisen kanssa saa olla nopea 🙂

Tässä muuten vielä lisää ruusuisia postauksia ”Fleurs de Paris – Vuoden kestävät ruusut” ja ”DIY: Ruusuboxi”.

 

Ruusuista viikkoa!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *