Olohuone

Meidän perheen kuulumiset + pääsiäskoristelut

Täällä on melko kiireinen viikko takana! Onneksi nyt on perjantai ja viikonloppu on melkein vapaa töistä. En olekaan varmaan erikseen maininnut, että olen palannut takaisin töihin hoitovapaalta ja arki onkin muuttunut täysin erilaiseksi kuin aikaisemmin. Pikkumies on aloittanut päiväkodin ja sen suhteen ollaan jo todella hyvällä mallilla. Tarhaan jäädään jo paljon paremmalla mielellä kuin alkuun  ja uusi rytmi alkaa käydä tutuksi. On ollut mukava itsekin palata töihin, vaikka kiirettä toki pitää, sillä käynhän samalla koulua ja kaappaa tämä blogikin oman aikansa. En ole kuitenkaan tee aivan täysipäiväistä työlistaa ja lisäksi työni on melko epäsäännöllistä, joten aikaa kouluun ja blogiin saa aika kivasti nipistettyä sieltä sun täältä.

 

pääsiäiskoristeet

 

Stailasin hieman sohvan nurkkausta pääsiäistunnelmaan, mutta tänä vuonna taitaa jäädä laittamatta rairuohot sun muut koristukset. Ajattelin muutaman pajunkissan koristella maljakkoon, mutta siinäpä se. Ulos olen kuitenkin laittanut muutaman ruukkunarsissin ja lisäksi tein oven viereen nopean pääsiäiskranssin. Muuten meidän pääsiäissisustus tulee koostumaan värikkäistä ruusuista, pajunkissoista ja höyhenistä.

 

pääsiäiskoristeetpääsiäiskoristeet

 

Tänään alkaa muuten Helsingin messukeskuksessa lapsimessut ja mietin jos kävisimme siellä koko perheen voimin viikonloppuna. Olen kerran viime vuonna käynyt siellä messuilemassa, joten saa nähdä uskalletaanko kuitenkaan paikan päälle, heh! Porukkaa on melko paljon ja meno ajoittain aika hektistä. Mutta toisaalta nyt tuo meidän pikkuinen voisi jo vähän innostua lapsille suunnatuista aktiviteeteista ja lisäksi voisimme käydä ELMAN puolella katsomassa maaseudun eläimiä. Shoppailu puolen saa hänen kanssa kyllä unohtaa, mutta jos äiti vaikka nopsaa kävisi vilkaisemassa, heh 🙂

Kivaa alkavaa viikonloppua kaikille!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *