Löydöt

Maljakon metsästystä – täydellinen ruusumaljakko

Olin saanut eräästä maljakosta fiiliksen, että ”tämä on pakko saada”. Näin käy joskus joistain tavaroista tai vaatteista, mutta itselleni kyllä todella harvoin, tai ainakaan niin, että jaksaisin käyttää siihen kuitenkaan kovin paljoa aikaa. Noh, tämän maljakon kanssa kuitenkin kävi niin, eikä sitä tuntunut löytyvän sitten mistään! Etsin maljakkoa facebook kirppareilta, tori.fi:sta ja netin syövereistä. Sain selville, että kyseessä oli H&M Home:n vaasi, jota tietenkään ei enää saanut mistään. Ei auttanut muu kuin unohtaa maljakko (kyse siis todellakin vain maljakosta, joten ”no big deal” 🙂 )

Pari viikkoa sitten satuin kulkemaan erään pienen sisustuskaupan ohitse ja sen pöydällä komeili tämä alhaalla kuvassa näkyvä vaasi. Ai että, melkein samanlainen kuin se mitä etsinkin! Vai jopa kauniimpi.

 

täydellinen kukkamaljakko

täydellinen kukkamaljakko

 

Maljakko on suht korkea ja sen juju piilee kapeassa suuaukossa. Ruusut pysyvät kauniisti nipussa, limittäin toisiaan vasten. Alhaalla vielä kuvaa tästä mysteerimaljakosta, josta siis sain päähänpinttymän. Törmäsin siihen mökillä, jonka olimme vuokranneet viime keväänä.

 

täydellinen kukkamaljakko

 

Että tällainen maljakko -operaatio, heh! Molemmat vaasit ovat kyllä todella kauniita ja sopivat kauniisti ruusuille.

Kukista ja viherkasveista puheenollen. Kurkatkaapas Dekon bloggarin, Talostakoti -blogin juttu ”Viherkasvien hoito talvella, 3 vinkkiäni”. Olisipa itsekin yhtä taidokas viherkasvien kanssa! Tai ehkä sen on kiinni enemmän omasta jaksamisesta ja viitsimisestä. Nämä ohjeet ovat kuitenkin todella helpot, jotka varmasti jaksaa toteuttaa.

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *