Makuuhuone

Makuuhuoneen uusi Pasila-valaisin

Olen kirjoitellut täällä jo aikaisemmin, että olen hankkinut makuuhuoneen Kartellin lampun tilalle uuden valaisimen. Nooh, tuo uusi valaisin taisi asustaa ensimmäiset kolme kuukautta kaapin pimennossa, mutta nyt vihdoin ja viimein tämä uusi lamppu saatiin paikoilleen! Itseasiassa tasan 1.1.2017 haha!

Nuo lamppujen kiinitykset/asennukset on oikeasti tosi pirullisia hommia, joten siksi tämäkin sai odottaa sopivaa hetkeä, eikä se todellakaan taas ollut mitään helppoa puuhaa. Meillä ei varmaan yksikään kattolamppu ole onnistunut menemään paikoilleen ”tuosta noin vaan, töpseli helposti paikoilleen ja lamppu nätisti roikkumaan”. Aina on luvassa hampaitten kiristelyä ja tuskaisia työasentoja, kädet kattoa kohti huidottuna.

Mutta tässä se nyt on, kauniisti paikoillaan, Innoluxin Pasila-valaisin <3

 

innolux pasila-kattovalaisin makuuhuoneessainnolux pasila-kattovalaisin makuuhuoneessa

 

Keltainen Kartell-kattovalaisin oli ihan kiva, mutta jotenkin se ei enää sopinut omaan tyyliin tai oikeastaan makuuhuoneen pelkistettyyn lookkiin. Tykkään kovasti Pasila-valaisimen muodosta ja yksinkertaisuudesta. Se on niin hauska, kun se tuollalailla kenottaa veikeästi.

 

innolux pasila-kattovalaisin makuuhuoneessa

 

Sidoin osan johdosta näkyviin, sillä se ei mahtunut tuonne katossa olevaan valkoiseen muovikupuun sisälle, mutta mielestäni tuo näyttää aika kivalta noin. Ei liian viimeistellyltä tai liian vakavalta, vaan juuri hyvällä lailla rennolta ja huolimattomalta.

 

innolux pasila-kattovalaisin makuuhuoneessainnolux pasila-kattovalaisin makuuhuoneessainnolux pasila-kattovalaisin makuuhuoneessa

 

Täällä vuosi siis käynnistyi heti sisustusmerkeissä, joten ei muuta kuin mahtavaa sisustusvuotta 2017 kaikille lukijoille 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *