Makuuhuone

Makuuhuoneen uusi kaunis päiväpeite

Meillä eleltiin melko pitkään ilman päiväpeittoa, tai korkeintaan ainoastaan puolet sängystä oli peitetty viltillä, torkkupeitolla tai muulla vastaavalla. Nyt kuintenkin uuden sängyn myötä aloin kaipaamaan viimeistellympää mutta rentoa ilmettä makuuhuoneeseen, joten niin alkoi päiväpeitteen metsästys.

Ja voi vitsi se oli sitten urakka sekin, heh! Sänkymme on 180cm leveä, joten jo se hieman rajasi tuota valikoimaa sillä halusin, että päiväpeitto laskeutuu reilusti alas lattiaan. Näin peittyvät myös sängyn alla piilossa olevat vieraspatjat, jotka olivat myös yksi syy siihen, että halusin päiväpeiton.

 

Luonnonsävyinen päiväpeite

Testasin makuuhuoneessamme varmaan viittä eri peittoa, mutta jotenkin niiden ilme oli liian tunkkainen tai muuten vain huono. Koska makuuhuoneemme on pieni, halusin että tunnelma huoneessa säilyisi kuitenkin raikkaana. Luulin, että tänne sopisi vaaleanharmaa päiväpeite, mutta kappas vaan tämä ”musta hevonen” sopi kuin nakutettu tilaan ja näin ollen sai kunnian jäädä päiväpeitteeksemme.

päiväpeitto

Päiväpeittomme on Ellokselta tilattu ja se on käsintikattua puuvillavoileeta ja jossa on käsinpainetut kuviot. Ihastuin hurjasti juurikin noihin tummiin kuviohin ja myös tikkauksiin, jotka pääsevät kauniisti esille, kun peiton yläpään kääntää tyynyjen kohdalta esille.

päiväpeitto päiväpeitto

 

Päiväpeitto yöksi seinälle

Tykkään kovasti myös peiton luonnon vaaleasta sävystä ja kevyestä materiaalista. Päiväpeitto on helppo ripustaa takaseinällä oleviin koukkuihin yöksi. Kuvia tästä päiväpeiton säilytys/riputus keksinnöstäni löytyy postauksesta ”Vinkki makuuhuoneen säilytykseen: Koukuilla tavarat seinälle”.

päiväpeittopäiväpeittopäiväpeittopäiväpeitto

Ihan täydellinen valinta! Seuraavaksi pitäisi aloittaa operaatio makuuhuoneen seinän/seinien maalaus. En ole vielä ihan varma maalaisinko koko huoneen vai ainoastaan tuo päätyseinän, mutta luulen että alan kallistua koko huoneen maalaukseen.

Valmiista lopputuloksesta tulee tietysti heti kuvia tänne ja tietysti instagram sivuilleni @hurmaavanvalkeaa.

Ihanaa päivää kaikille!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

2 kommenttia

  • Tiina H

    Ei erottunut edukseen elloksen sivuilla mutta näistä kuvista välittyy, että tosiaan toimii! Paljon mielenkiintoisempi myös kuin perusharmaa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *