Makuuhuone

Makuuhuoneen sisustus ja uusi valaisin

Makuuhuoneen uusi valaisin

Minulla on täällä hyllyn päällä komeillut uusi valaisin, jonka ostin Kaapelitehtaan Design Markkinoilta ja nyt viimein sain sen laitettua paikoilleen makuuhuoneeseen. Makuuhuoneen uusi valaisin on Tikaulta ja se on materiaaliltaan ihanaa punottua bambua.

Makuuhuoneessa oli alunperin Innoluxin Pasila -valaisin, mutta jotenkin se tuntui liian ”kovalta” tätä makkkarin tunnelmaa ajatellen. Pehmeä luonnonmateraali sopii paremmin tämän pienen makuuhuoneen värimaailmaan ja ilmapiiriin. Tykkään tästä utuisesta ja hieman bohosta tunnelmasta! Kaivoinpas muuten jouluvalot (tai sanotaanko kausivalot, niin ei kuullosta niin pahalta, heh!) kaapista ja asettelin ne sängynpäädyn ylle. Tuli tosi kiva tunnelma!

makuuhuoneen valaisin

Makuuhuoneen tekstiilit ja seinamaali

Makuuhuoneen seesteinen fiilis jatkuu tekstiilien muodossa ja olen tykästynyt kovasti materiaaleista pellavaan ja pellavasekoitteisiin. Murretut ja luonnonmukaiset sävyt toimivat hyvin pienen makuuhuoneen sisustuksessa.

Hempeä seinä antaa kuitenkin sen verran sävyä makuuhuoneeseen, että vaaleat tekstiilit, kuten päiväpeite, tyynyt ja sängynpääty eivät näytä liian hailakoilta, vaan ne saavat kivan kontrastin. Seinä on maalattu Tikkurilan Shaali sävyllä ja kattoon on jätetty pieni valkoinen kaistale ilmavuutta luomaan. Seinän maalauksesta löytyy oma postaus ”Makuuhuoneen maalaaminen + maalausvinkki”, josta voi katsoa lisää aiheesta.

makuuhuoneen valaisin

Ainoa mitä tänne tarvitsisin olisi uusia petivaatteita, kuten pussilakanoita, tyynyliinoja ym. En edes muista milloin olen viimeksi sellaisia hankkinut. Muotoonommeltuja lakanoita on tullut ostettua Ikea-reissuilla aina välillä uusia, mutta pussilakanat on jotenkin jäänyt ostamatta.

makuuhuoneen valaisin
makuuhuoneen valaisin

makuuhuoneen valaisin

Balmuirin lyhty tulee aina syksy- ja talviaikaan meillä uudestaan käyttöön, tosin se on ollut nyt parisen vuotta poissa käytössä pienen lapsen takia. Nyt keksin kuitenkin, että voin laittaa lyhtyyn pattereilla toimivan kynttiläni (postauksessa ”Keittiön sisustaminen” löytyy parempia kuvia kynttilästä ja sen ideasta), jolloin voin huoletta pitää sitä vaikka olohuoneen lattialla.

Näissä kuvissa on käytössä ihan oikea kynttilä, koska oli kiva hieman stailata kuvia tunnelmallisempaan suuntaan.


makuuhuoneen valaisin       makuuhuoneen valaisin

Makuuhuoneen sängynpäätyhuppu

Ihana sängynpäätyhuppumme on Vera-Veralta ja se uudisti vanhan sängynpäätymme ihan uuden tyyliseksi! Huput tehdään mittojen mukaan ja ne on todella tyylikkäitä ja hyvin istuvia.

makuuhuoneen valaisin

Makuuhuone on kyllä yksi lempparihuoneistani ulkonäöllisesti ja vaikka kyseessä on todella pieni huone, niin tykkään siitä, että tämäkin on sisustettu kivasti. Joudun tätä kuvaamaan aina täältä oven suunnasta, sillä oikein muuta tapaa tähän ei ole, heh! Sen verran kompakti tämä huone on. Liukuovelliset kaapit sängyn jalkopäädyssä kuitenkin mahdollistavat sen, että huoneessa on säilytystilaa. Ainahan sitä säilytystilaa tietenkin voisi olla enemmän, mutta ei auta kuin karsia tavaraa pois! Nytkin olen myynyt pieneksi menneitä lastenvaatteita eteenpäin ja jotain sisustustavaarakin joutaisi karsia kaapista pois. Pitää aktivoitua nyt sadepäivinä touhuamaan kaappien parissa 😀

Ihanaa viikkoa kaikille!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *