Makuuhuone

Makuuhuoneen sisustus ja kuulumiset

makuuhuone_sisustus

Hirveän vähän tuule nyt kuvailtua sisällä, mutta aika samalla linjalla on pysynyt makuuhuoneen sisustus, kuin myös muu koti. Projektit ja DIY tuunaukset ovat siirtyneet ulkotiloihin ja siellä tulee muutenkin vietettyä paljon aikaa. Ainoastaan ruokailutilaan ja olohuoneeseen on tullut uudet ikkunakaihtimet, joista tein postauksen ”Visor kaihtimet viimeistelevät sisustuksen”. Ne onkin tullut tarpeeseen, sillä aurinko on porottanut kuumasti, ja kaihtimet blokkaavat tehokkaasti osan lämmöstä pois, päästäen kuitenkin ihanan valon kotiin sisään.

Täällä makuuhuoneessa testasin kääntää päiväpeiton nurinpäin, mutta ei tuo kikka taida oikein toimia, heh! Näitä kuvia kun katsoo, niin kyllähän tuo näyttää siltä, että ’hei sulla on muuten päiväpeitto mennyt väärinpäin’ 😀 Joka tapauksessa rauhallinen sisustus jatkuu täällä, eikä tänne oikeastaan tarvitse mitään muuttaa.

makuuhuone_sisustus

Nyt on pitänyt myös ottaa täkit pois käytöstä ja nukkua ihan pelkällä pussilakanalla. Sen verran lämmintä tahtoo jo olla. Huomaan myös että nukkumaan tulee mentyä vähän liian myöhään, sillä valoisat illat hämäävät helposti kellon aikaa. Toisaalta meillä alkaa kohta kesäloma, joten uudet rytmit eivät sinänsä haittaa. Tykkään nukkua pitkään. Tosin näin lapsiperheessä pitkään nukkuminen tarkoittaa meillä n. 8:30-09:00.

makuuhuone_sisustus

Seuraavassa postauksessa siirrytään taas ulkotilojen pariin ja postauksia olisi tulossa ainakin uudesta istutuslaatikosta, kasvihuoneesta ja katetun terassin hiomisesta ja käsittelystä. Myös pihapuiden juuret pitäisi reunustaa kivetyksellä, mutta sitä en ole vielä ehtinyt tehdä. Siitä teen tänne myös oman pikku postauksen, kunhan saan projektin valmiiksi. Muutenpa täällä taitaa olla ulkohommat aikalailla kunnossa. Meillä alkaa tällä viikolla asfaltin ja talon edustan kivetysten laitto, mutta onneksi siihen on tulossa ihan ammattiurakoitsijat, joten itse saa vain odotella valmista lopputulosta!

Toivottavasti kaikilla oli mukava juhannus! Nyt vain nauttimaan helteistä!

Seuraatko jo näitä?  instagram @hurmaavanvalkeaa// facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *