Makuuhuone

Makuuhuoneen säilytys – seinäkoukut sisustuksessa

Makuuhuoneen seinäkoukut.

Kirjoittelin edellisessä makuuhuonepostauksessa ”Pieni makuuhuoneen muodonmuutos: Sängynpäätyhuppu” ja ajattelin jakaa vielä vähän laajempaa kuvakulmaa meidän minimakkarista. Täällä ei juuri kalusteiden paikkaa vaihdeta, mutta jos jotain pientä haluaa tehdä, niin makuuhuoneen seinäkoukut ovat aika helppo stailauskohde plus ne ovat superkätevät arjen helpottajat.

 

Seinäkoukuilla tavarat paikalleen

Meillä löytyy näitä pyöreitä valkoisia seinäkoukkuja/tappeja kahdelta puolen seinää. Kolme heti oven vasemmalla puolen ja toiset kaksi taas oven takaa. Postauksessa ”Vinkki makuuhuoneen säilytykseen: Koukuilla tavarat seinälle” on vinkki kuinka mm. päiväpeiton saa näppärästi yöksi säilöön, ilmaan että se mytätään tuolille tai jalkopäähän.

Makuuhuoneen seinäkoukut.

Pyöreät seinäkoukut olen ostanut Bauhausista ja yleensä tuossa roikkuu laukkuja, lippiksiä (ne tosin siirrän huomaamatta takaisin kaappiin, heh), lakkeja, joskus jokin vaate yms. Näistä voisi laittaa roikkumaan vaikka pienen kukka-amppelin, makrameen, taulun tms. Ihan mitä vaan haluaa! Lisäksi valkoiset ripustimet ovat kauniita myös ihan sellaisenaan.

Makuuhuoneen seinäkoukut.

 

Tuolin kunnostus

Kunnostamamme musta Domuksen tuoli toimii lähinnä vaatteiden laskupaikkana. Tuo pieni syvennys on sille juuri passeli paikka. Mikäli kiinnostus heräsi tuolin kunnostuksesta, löytyy linkistä ”Domus -tuolin kunnostus” kuvia ja tietoa tuosta aiheesta.

Kivaa viikkoa!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *