Makuuhuone

Maanläheiset sävyt makuuhuoneessa

Kuvasin tänne blogiin viimeksi maakuuhuonettamme, kun olin saanut maalausurakkani (”Maalattu makuuhuone + vinkki”) valmiiksi. Halusin pieneen makuuhuoneeseemme hieman lämpöä ja ilmettä, joten valitsin maaliksi Tikkurilan Shaalin ja maalasin huoneen kauttaaltaan, jättäen katon ja maalireunan väliin pienen kaistaleen valkoista.

Olen ollut todella tyytyväinen maalisävyyn ja sen maanläheiseen sävyyn. Koska makkarimme on pieni n. 10,3 neliötä, ei sinne voi tuoda oikeastaan ylimääräistä tavaraa. Siksipä seinien maalaus oli ainoa tapa muuttaa huoneen ilmettä johonkin suuntaan. Tykkään kuitenkin stailata kuvia ja tuoda kivoja elementtejä lisäksi kuviin, joten tästä syystä makuuhuoneemme näyttää nyt hieman runsaammalta sisustuksen suhteen kuin normaalisti.

makuuhuoneen sisustus

 

Neutraalit ja murretut sävyt 

Pidän kovasti maanläheisistä sävyistä ja olenkin lisännyt näihin kuviin vielä lisää murrettuja sävyjä. Beigen ja harmaan sekoitus, eli greige toistuu huoneen värityksessä monin tavoin ja toimii mielestäni oikein kauniisti. Tuo yksittäinen pampaheinäni kulkee aina huoneesta ja kuvasta toiseen, sillä pidän siitä niin kovasti! Pitäisi varmaan hankkia enemmän niitä, niin ihanan hempeitä kun ne ovat!

makuuhuoneen sisustusmakuuhuoneen sisustus

Seinämaalin sävy on aika jännä, sillä se taittaa eri valossa aina vähän eri suuntaan. Joskus enemmän ”mutaan” päin ja joskus taas enemmän liilaan. Riippuu siis todella paljon valon määrästä ja sen suunnasta, miltä huoneen sävytys näyttää.

makuuhuoneen sisustusmakuuhuoneen sisustus

 

Sisustustyynyillä vaihtelua

Voiko sisustustyynyjä muuten olla liikaa, heh! Olen saanut mieheltä hiukan palautetta, että jemmailen liikaa sisustustyynyjä kaapissa, hups! Täytyy kyllä myöntää, että ehkä niitä on hieman liikaa ja osasta pitäisi kyllä päästä eroon. Ei ole mitään järkeä käyttää vähäistä kaappitilaa niiden säilyttämiseen 😀 Mutta eikö olekin ihanat nuo pienet harmaat tyynyt! Otin ne tuolta jemmasta ja ne sopii nyt tosi hyvin tänne makuuhuoneeseen. Tyynyt ovat muistaakseni Balmuirin ja se ovat ihanan pehmeää kashmiria.

makuuhuoneen sisustusmakuuhuoneen sisustus

Tällaisia sävyjä makuuhuoneessa tällä kertaa! Olen muuten miettinyt, että pitäisikö makuuhuoneessa olevaan korkeaan ikkunaan laittaa pimennysverho (ikkuna on ison taulun oikealla puolen, kuvia löytyy mm. postauksesta: ”Makuuhuoneen uusi kaunis päiväpeite”). Ja jos laitan, niin mihin kohtaan tanko tulisi. Suunnittelin, että kiskon asennus kattoon voisi toimia aika hyvin. Lattiasta kattoon ylettyvä yksittäinen verho sopisi varmasti huoneen tyyliin. Tämä kuitenkin on vielä mietinnän alla. Ainakaan vielä ei ole aamu aurinko häirinnyt, vaan on ollut ihana herätä siihen 🙂

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *