Makuuhuone

Maalisävyn valinta makuuhuoneeseen

Meillä on vieläkin maalaamatta makkarin seinä ja saa nähdä kuinka kauan tässä vielä menee, että saadaan maalausprojekti aloitettua, heh! Mutta nyt ollaan kuitenkin jo siinä vaiheessa, että olen suunnitellut maalaavani kaikki makkarin seinät yhden sijasta. Lisäksi oikea sävykin taitaa olla vihdoin päätetty.

Maalisävyn valinta

Löysin täydellisen maalisävyn Dubain hotellimme aulan seinistä ja nappasin tietysti valokuvan talteen. Livenä sävy oli vielä himppusen parempi, mutta alla olevasta kuvasta kyllä saa aika hyvän käsityksen. Eikö olekin ihana utuinen puuteri/nougat/nude! Pähkäilin asiaa myös instagramin puolella ja sain vinkin, että Tikkurilan Shaali voisi olla aika samanlainen kuin tämä. Siispä muistin Tikkurilan ColorUP väriohjelman ja testasin maalia makkarin kuvaan.

maalisävy

Tikkurilan sävy näyttää tässä hieman vaaleammalta, mutta toisaalta kuvakin on aika kirkas. Normaalisti makuuhuone on hieman pimeämpi, sillä pidän aika usein sälekaihtimia kiinni. Uskon että Shaali -sävy voisi toimia todella ihanasti täällä ja nimenomaan ihan kauttaaltaan koko huoneessa.

Tikkurila color up shaaliTikkurila color up shaali Tikkurila color up shaali

Tämä maalisävyn valinta taisi olla tässä! Eikös me tällä mennä, vai mitä 🙂

Rauhallista sunnuntaita!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *