Makuuhuone

Maalisävyn suunnittelua Tikkurilan Color up -ohjelmalla

Sain päähäni testailla erilaisia maalisävyjä Tikkurilan Color up -ohjelmalla, sillä olen suunnitellut vierashuoneen maalausta. Järkevää kuvaa vierashuoneen seinästä ei löytynyt, joten päätin kokeilla ohjelmaa ensin makkarin kuviin, joita nyt löytyy suht runsain mitoin 🙂 Tässähän taisi puraista kyllä maalauskärpänen, sillä tummempi makkarin seinä alkoi kovasti houkuttelemaan!

Tuo ohjelma oli ihan ok käyttää, tosin vähän sen kanssa kyllä jouduin jumppaamaan, mutta tällaisia testikuvia sain lopulta aikaan, heh! Alla on siis kuva makkarin valkoisesta seinästä, ja päätin testailla siihen tummempia sävyjä.

 

innolux pasila-kattovalaisin makuuhuoneessa

 

Ensin testiin lähti Y498, eli Keskiyö. Pidän kovasti syvän tummasta sävystä. Voisi sopia aika kivasti tuonne!

Maalisävyn suunnittelua tikkurilan color up -ohjelmalla

Seuraavaksi houkutti kovasti testata miltä suosittu petroolin sävy näyttäisi makuuhuoneen seinässä. En tiedä, mutta jotenki tuo sävy tuossa näyttää vähän hassulta. Tai jotenki vääristyneeltä. Petroolia on näkynyt jo paljon blogeissa ja sisustuslehdissä, ja mielestäni se näyttää oikeasti jotenkin ”syvemmältä”, ei noin hailakalta. Nooh, mutta testing testing 🙂

Maalisävyn suunnittelua tikkurilan color up -ohjelmalla

Lopuksi testasin sävyä Y500, eli Takorautaa. Tätä halusin koittaa siitä syystä, koska kaverini maalasi oman makkarinsa juuri tällä sävyllä. Mielestäni tämäkin sävy on hieman vääristynyt, sillä livenä tuo on kyllä paljon tummempi. Mutta tosi kivasti tällä Tikkurilan ohjelmalla saa kuitenkin osviittaa siitä, miltä esimerkiksi tummemmat sävyt näyttäisivät omassa kodissa.

Maalisävyn suunnittelua tikkurilan color up -ohjelmalla

Olipas hauska testailla! Eipä sitä tiedä jos tästä nyt innostuisi lähtemään maalikauppaan. Saa nähdä 🙂 Ihanaa viikkoa kaikille!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *