Muu hyvinvointi

Luonnonkosmetiikkaa iholle: Tata Harper

Sain kutsun Naturellen ja Tata Harperin Masterclass-tapahtumaan, joka järjestettiin viime viikolla Helsinki Contemporaryssa. Aihe kiinnosti kovasti, sillä olen itsekin siirtynyt käyttämään luonnonkosmetiikka, varsinkin eläinkokeettomia tuotteita, niin kodinpuhdistuksessa kuin muissakin hygieniatuotteissa. Otin brändistä hieman etukäteen selvää ennen tapahtumaa, ja kiinnostuin kovasti heidän arvoistaan ja etiikastaan. Tata Harperilta löytyi myös useampi sertifikaatti, kuten Leaping bunny, Ecocert, AVA (American Vegetarian Association) ja Cruelty free (PETA). Mahtavaa!!

Tilaksi oli valittu upea Helsinki Contemporary taidegalleria. Tarjolla oli niin kuohuvaa, kuin pientä naposteltavaa ja pitkä pöytä oli katettu Tatan tuotetestailua varten. Tata Harperin tuotteet olivat minulle uusi tuttavuus, ja oli jännittävä päästä testailemaan tuotteita ammattilaisten, Kristenin ja Jessican ohjeistamana. Kyseessä on siis Yhdysvalloissa jo suuren suosion saavuttanut luonnonkosmetiikkabrändi, joka on ekologinen, luonnollinen ja eettinen. Ja nuo pakkaukset ovat mitä houkuttelevampia, ah!

 

tataharper

 

Itse olen melko uusi luonnonkosmetiikan käyttäjä, mutta jonkin verran olen tässä jo päässyt jyvälle. Tatan tuotteet olivat mielestäni melko kevyesti hajustettuja, ja tuotteiden koostumus täydellistä. Ainut mikä hieman kyllä rajoittaa omia uusia kosmetiikka hankintoja, on tuotteiden melko arvokas hinta. Tosin luomuviljely, oma tehdas, ja raaka-aineiden omatuotanto on varmasti syynä tähän. Lisää aiheesta voit katsoa Tata Harperin omilta sivuilta ”Why we are different”.

 

tataharper

tataharpertataharper

 

Helsinki Contemporaryssa oli muuten Ville Löppösen näyttely, joka rytmitti kauniisti täysin valkoista tilaa.  Miljöö tapahtumalle oli kyllä mitä upein!

 

tataharper  tataharper

 

Testasimme tuotteita omin käsin, tekemällä kasvoille ensin kunnon puhdistuksen, jonka jälkeen ihoa ryhdyttiin kosteuttamaan ja hoitamaan Tatan tuotteilla. Lopputuloksena oli hoidettu ja pehmeä iho. Sipaisin itse lopuksi vielä voidemaista poskipunan ja huulivoiteen yhdistelmää poskille, ja sävytettyä huulihoidetta huulille. Silmämeikkiä en pessyt pois, sillä minulla oli vielä ilta menoja täynnä 🙂

 

tataharper tataharper tataharper

 

Mukaamme saimme Tatan pussukat joista löytyi Illmuninating Moisturizer  ja Illuminating Eye Crème, jotka molemmat sisältävät timattipölyä! Kun näitä vielä raaskisi käyttää! 🙂

Kiitos vielä ihanasta illasta!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // styleroom

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *