Löydöt,  Matkat

Luonnonkosmetiikka ostoksilla Castel Romano Outletissa

Kesälomareissullamme Roomassa vietimme päivän Rooman keskustan läheisyydessä sijaitsevassa Castel Romano Desiger Outletissa, ja bongasin sieltä ilokseni Bottega Verden putiikin. Bottega Verde on italialainen luonnonkosmetiikkamerkki, ja on muuten superhyvä sellainen! Tuolla outletin Bottega Verde -myymälässä oli ihan mieletön valikoima ja tietysti hinnat olivat vielä ”outletin” mukaiset. Joitain purkkeja taidetaan myydä ihan täällä Suomessakin (hypermarketit), mutta todellisuudessa merkin valikoima on valtava!

Itse ostin shampoota, hoitoainetta, meikkivoidetta, aurinkopuuteria, itseruskettavaa rasvaa ja valovoidetta. Esimerkkinä voin kertoa, että tuo valovoide maksoi alta 3€, joten oli vähän hankaluuksia pitää jotain kuria ostoksissa, heh! Itseruskettavassa voiteessa löytyi se tuttu ”itseruskettavan voiteen haju”, mutta ihan kivasti se kuitenkin jaloissa toimi. Vielä on testaamatta tuo aurinkopuuteri, mutta muuten kaikki on ihan huipputuotteita!

 

bottega verde luonnonkosmetiikka bottega verde luonnonkosmetiikka

 

Tältä näyttää Outlet-kylässä 🙂 Tuolla sattui heinäkuun alussa olemaan vielä alennusmyynnit päällä, joten mukaan tarttui kaikennäköistä pientä. Itselle tosin en kauheasti mitään koko reissun aikana ostanut, sillä tuo raskausmaha hieman rajoitti vaatteiden shoppailuinnokkuutta, heh!

 

 

Itse menimme tuonne vuokraamallamme autolla, mutta tuonne kulkee kyllä myös oma bussikin, joka menee ihan vain tuota Rooman Termini – Outlet väliä pitkin.

Jos vain aika antaa Rooman reissulla myöten, ei tuo mikään hullumpi paikka ole 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *