Keittiö,  Yleinen

Lundia avohylly keittiöön – kyllä vai ei?

keittiösaareke

Päätin testata keittiön saarekkeen taaksen mustaa avohyllyä ihan testimielessä ja katsoa toimisiko siinä sellainen ratkaisu. Meillä nimittäin tehtiin täällä pientä maalaustyötä olohuoneen television seinälle, ja jouduin siirtämään mustan Lundia avohyllyn pois tieltä. Näistä kuvista voi aika hyvin zoomailla, miltä hylly näyttäisi tuolla paikalla.

Ensimmäiseksi itsellä pistää vähän silmään se, että avohylly ei ole linjassa valkoisen String pocket -hyllyn kanssa. En oikein pystynyt siirtämään sitä kauheasti vasempaan päin sillä keittiön altaan alla on iso vedettävä roskiskaappi, enkä halua hankaloittaa sen avaamista. Eli tuota valkoista String-hyllyä pistäisi siirtää aavistuksen oikealle, ja sehän on tietysti porattu tuohon mahdollisimman järein keinoin, heh! Eli huono idea 😀

keittiösaareke

Mutta periaatteessa joku pienempi hyllykkö ratkaisu tuohon olisi mahdollinen toteuttaa ja sitten siihen saisi keittiötavaraa säilytykseen. Mutta meillä on kuitenkin iso kirjahylly tuon ikkunan oikealla puolella, niin vähän menee kyllä tila tukkoon, jos tuohonkin alkaa kasaamaan tavaraa ja jos jonkin moista asetelmaa.

keittiösaareke

Periaatteessa ihan nätin näköinen, kun katsoo tietystä kulmasta, mutta taas laajemmassa mittakaavassa tuo ei oikein toimi. Alhaalla kuvassa näkyy, kuinka lähellä avohylly on allaskaappia. Toki musta väri mätsää kivasti hanan kanssa, mutta kyllä lopputulos on se, että Lundia hylly siirtyy kiltisti vanhalle paikalleen.

Mutta pointtina kuitenkin tässä oli se, että kannattaa mahdollisuuksien mukaan testata miltä tila/huone näyttäisi jos mietteissä on uudet hankinnat. Itse pyrin nyt kovasti välttämään sitä, että ylisisustan jokaista vapaata seinäpintaa. Kirjoittelinkin tuossa viime viikolla eteispostauksessa ”Eteisen sisustus”, että pitäisikö yhdelle vapaalle seinälle laittaa pientä kenkäkaappia tai muuta vastaavaa, mutta meneeköhän tila liian ahtaaksi sen myötä. Näitä on aina hyvä pohtia, ennen kuin ostelee lisää tavaraa.

keittiösaareke

keittiösaareke

Näihin mietteisiin jäädään täällä tällä kertaa 🙂 Mukavaa sunnuntaita!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *