Matkat

Lomatunnelmia Mallorcalta: Mallorca Alcudia

Terveisiä ihanista lomatunnelmista! Olemme kylläkin jo palanneet Suomeen Mallorcan auringon alta, mutta näihin kuviin on kyllä mukava palata. Meidän reissumme oli ensimmäinen pienen vauvan kanssa ulkomailla, joten valitsimme hotelliksi mahdollisimman helpon ja kaiken kattavan Tui Family Life Alcudia Pins -hotellin. Päädyimme vielä All Inclusive vaihtoehtoon, sillä emme halunneet metsästää ruokapaikkoja tai nähdä vaivaa oikeastaan minkään eteen, heh! En ole ikinä valinnut matkoilla all inclusive -palvelua, sillä pointti reissun päällä on juuri ollut nautiskella tunnelmaa ja hyviä ruokia eri ravintoloissa, mutta näin ensimmäisellä reissulla pelasimme varman päälle. Olikin todella kiva hipsiä helposti hotellihuoneesta suoraan ravintolaan tai tilata juomaa allasbaarista ja heilutella vaan ranneketta kädessä, haha! Menimme täysin vauvan rytmien mukaan ja hänen fiilisten, joten ruokailu oli halutessaan nopea toimitus. Meillä R tykkää kyllä olla ravintoloissa ja katsella ihmisiä, mutta tähänkin lomaan sattui pientä sairastelua, jolloin meidän ruokailut hoidettiin mahdollisimman nopeasti.

Tykkäsin todella paljon hotellista, vaikkakin siellä oli näin heinäkuussa todella paljon porukkaa. Me emme kuitenkaan niin kauheasti altailla olleet, saatikka maanneet aurinkotuoleissa, joten en kokenut väkimäärää ahdistavaksi. Me pyörittiin lähinnä vauva-altaissa tai varjopaikoissa. Hotellialue sisältää useamman ravintolan, joten niihin mahtui kyllä todella hyvin aina syömään ja ruokaa sai vaivatta ja jonottamatta.

Parasta antia hotellissa on ranta josta heti ensimmäiset kuvat on otettu. Vesi oli kauniin sinistä ja hiekka vaaleaa. Myös pitkä laituri oli oikea katseenvangitsija. Kävinkin yksin kuvailemassa auringonlaskun aikaan biitsiä, kun porukkaa oli mahdollisimman vähän.

 

mallorca alcudiamallorca alcudiamallorca alcudiamallorca alcudiamallorca alcudiamallorca alcudiamallorca alcudia

 

Hotellialueelta löytyy useampi allasalue ja aktiviteetteja järjestetään todella paljon. Me käytiin aina aamuisin vuorotellen salilla, mutta lisäksi tämän ison altaan takana on pieni lava jossa järjestettiin Les Mills -tunteja. Ne oli muuten aina ihan täynnä! Lisäksi lapsille on koko ajan hurjasti ohjelmaa ja iltaisin isolla lavalla järjestetään paljon iltaohjelmaa, jota mekin aina seurasimme.

 

mallorca alcudiamallorca alcudiamallorca alcudia

 

Vauvoille löytyi kaksi omaa allasta. Toinen missä oli pikkuisia liukumäkiä ja toinen, joka oli puoliksi katettu. Viihdyimme molemmissa, mutta lisäksi kävimme polskimassa myös isojen altaassa, Robin isin sylissä 🙂

 

mallorca alcudia

 

Yhtenä päivänä vuokrasimme auton ja hurautimme läheiseen Festival Park Outletiin. Oli muuten todella kiva lähteä hetkeksi pois hotellialueelta, heh! Suunnittelimme, että olisimme vuokranneet auton useammaksikin päiväksi, mutta tuolla reissulla tajusimme, että ainakaan tämä meidän pieni mies ei ollut niin innostunut itse automatkasta. Päivä Outletissa kuitenkin sujui todella mukavasti ja ostoksiakin tuli jonkin verran tehtyä.

 

mallorca outlet

 

Toisen päiväreissun teimme Alcudian vanhaan kaupunkiin, jonne hurautimme taksilla. Piipahdimme myös satamassa, mutta tämä reissu oli melko nopea, sillä päivä oli todella kuuma.

 

mallorca alcudia mallorca alcudia mallorca alcudia

 

Vanhan kaupungin ja satama reissun jälkeen oli ihanaa pulahtaa mereen vilvoittelemaan ja meidän pikkuinenkin pääsi pulahtamaan ensimmäistä kertaa meriveteen.

 

mallorca alcudia mallorca alcudiamallorca alcudia

 

Yllä olevaan kuvaan päättyi meidän reissu. Oli kyllä ihan huippureissu ja lentomatkat ja kaikki sujui todella hienosti! Hieman tämä oli nyt tämmöinen hotellipainotteinen reissu, mutta tärkeintä oli perheen kanssa yhdessä olo ja tekeminen.

Nyt lomamme jatkuu kohti pohjoista. Ihanaa kesää <3

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *