Lastenhuone

Lastenhuoneen viirinauha verhona

lastenhuoneen viiri

Meillä toimii tällä hetkellä lastenhuoneessa viirinauha verhona, sekä pimennysverho. Tämä on jäänyt vähän tällaiseksi väliaikaisratkaisuksi, mutta toimii toisaalta ihan hauskasti. Hankimme nimittäin muuttaessamme ensi töiksemme pimennysverhon, sillä tähän huoneeseen paistaa todella aikaisin aamu-aurinko ja se lämmittää huonetta melko pitkälle puoli-päivään saakka. Ikkuna on vielä todella suuri, joten oli pakko kehitellä nopea ratkaisu tähän.

Nuo pimennysverhot on tosin vähän tylsän näköisiä kapistuksia, joten virittelin Hemtexiltä saamani lastenhuoneen viirin kivasti roikkumaan pimennysverhon kulmasta kulmaan, jolloin sen ilme muuttuu edes hiukan enemmän miellyttävämmäksi 🙂 Tarkoituksena olisi varmaan teettää tähän jossain vaiheessa laskostettu pimennysverhoratkaisu kankaasta, joka olisi varmasti pehmeämpi ja kauniimpi kuin massiivinen rullaverho.

lastenhuoneen viiri

Mielestäni viirinauhat ovat jotenkin todella sympaattisia ja sopivat ihanasti lastenhuoneen sisustukseen. Muokkasin itse myös mustaan String pocket-hyllyyn tuollaisen huovutetuista pilvistä tehdyn pilviviirin. Postauksessa ”Lastenhuoneen viiri” on juttu kuinka pilvomobiilista syntyi viiri.

lastenhuoneen viiri

Meillä muuten helpottui nukkumaan meno ja rauhoittuminen, kun aloitimme iltasatuhetket minin kanssa. Tällä hetkellä meillä on menossa Suomen lasten iltasadut -kirja, joka sisältää perinteisiä lasten satuja. Ollaan kyllä huomattu, että osa saduista on aika raakoja, joten ihan kaikkea ei voi lukea näin pienelle sellaisenaan. Mutta satuhetki on kyllä tosi kiva itsellekin ja toinen aina ihan innoissaan juoksee itse omaan sänkyyn, kun on iltasadun aika. Tai no joo, ei nyt ihan aina mutta pääsääntöisesti, heh 🙂

lastenhuoneen viiri

Jossain vaiheessa tulee varmaan ajankohtaiseksi hankkia uusi sänky ja mietinkin, että mikä olisi tilankäytön kannalta paras valinta pieneen huoneeseen. Myös ne ihanat talosängyt mitä näkee nyt aika paljon, olisi leikkisä valinta. Pitää miettiä mikä mahtuisi parhaiten.

Mukavaa loppu viikkoa kaikille! Jos muuten kiinnostaa tuo seinän maalaus toteutus, niin se löytyy postauksesta ”Ilmettä lastenhuoneeseen hauskalla kolmiolla – kolmion maalaus lastenhuoneeseen”.

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

2 kommenttia

  • Satu

    Kiva idea tuollainen viirinauha osana lastenhuoneen sisustusta. Itsekin olen innostunut ompelemaan ja virkkailemaan kaikenlaisia koristeita, esimerkiksi juuri viirejä ja banderolleja. Harmi kyllä, että tuollaiset pimennysverhot on aina vähän tylsän näköisiä.

    • Hanna

      Viirit sopii kyllä tosi kivasti lastenhuoneeseen! Tässä postauksessa meillä olikin vielä tuo vanha pimennysverho, joka oli aika tylsä mutta nykyään meillä on hempeän väriset Visorin kaihtimet, jotka on paljon siromman näköiset kuin perinteiset pimennysverhot. En ole sitten laittanut enää verhoja ollenkaan, kun on jo sälekaihtimet, pimennyskaihtimet ja tuo viiri 😀

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *