Lastenhuone

Lastenhuoneen String -työpöytä

lastenhuoneen string hylly

Hankin lastenhuoneeseen syksyllä uuden String -työpöytä kokonaisuuden ja vanha raskas Ikean lipasto lähti tori.fi kautta uuteen kotiin. String työpöytä on ihanan kevyt ja pieneen huoneeseen tuli paljon enemmän tilaa. String -työpiste on siitä kätevä, että se se ”kasvaa” käyttäjän mukana, eli nyt pöytä on erittäin matalalla, jotta pikkumies pystyy piirtelemään pöydän päällä. Myöhemmin voi vain nostaa työpöytätasoa ylöspäin, kun lapsi kasvaa.

String System työpöytä

Hankin kokonaisuuteen mukaan String System liukuovikaapiston omille tavaroilleni ja asetimme kaapiston korkeimmalle paikalle. Näin se saa ainakin toistaiseksi olla rauhassa ja minun on helppo säilyttää siellä sisustussuunnittelija -kouluun liittyviä papereita ja muita tärkeitä juttuja.

lastenhuoneen string hylly

En laittanut lapsen huoneeseen kauheasti mitään jouluhärpäkettä, vaan huonetta tunnelmavalaisee pallovalot ja kaapiston päällä oleva tähti. Himmennettävä Design House Stockholmin Work -valaisin toimii meillä yövalona juurikin tuo säädettävyyden ansiota. Se on ollut todella hyvä yövalona! Pari poroa ja kuusi tuovat myös hieman joulufiilistä huoneeseen. Ja poitsu onkin kovasti tykännyt niistä. Aina välillä ne pääsevät hyllyltä mukaan leikkeihin.

Nuo puputuolit ovat kyllä niin söpöt ja työpöydälle mahtuu kaverin kanssa touhuilemaan. Tuolit ovat monessa käytössä, sillä mini kantaa/työntää niitä aina eri paikkoihin. Settiin kuuluu pyöreä pöytä, joka on ajoittain täällä olohuoneessa tai ylhäällä kuvassa näkyvän Vilacin auton paikalla. Postauksesta ”Puputuoli ilahduttaa leikkijää: Lasten pöytäryhmä” on kuvia ihanasta pöytäkokonaisuudesta, jonka tein yhteistyössä Jollyroomin kanssa.

lastenhuoneen string hylly

Lasten minikeittiö

Minikeittiömme on myös kovassa käytössä ja sen ostimme lapselle 2-vuotislahjaksi. Keittiö on hänelle todella mieluinen ja kahvia tulee juotua paljon 😀 Yleensä homma menee aina niin, että lapsi pyytää istumaan pienelle pupupenkille ja sitten hän tarjoilee kahvia ja ruokaa 🙂 Tietysti nuo kaikki pussukat tyhjennetään maahan, jotta näkee kaikki tarvittavat ruoka-aineet ja tarvikkeet, heh! Jos muuten olette etsineet tuollaista minikeittiötä, niin olen muokannut sitä niin, etten laittanut keittiön ylähyllyjä ollenkaan paikalle. Ylähyllyillä olisi ollut mikro ja muistaakseni jokin taso, mutta silloin keittiöstä olisi tullut aika korkea ja se olisi noussut ikkunan eteen.

Nyt toivotan teille kuitenkin mukavia välipäiviä! Kohta se vuosikin vaihtuu 🙂

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *