Lastenhuone

Värikäs lastenhuone ja uusi rottinkituoli

skandinaavinen lastenhuone

Uusi rottinkituoli

Pitkästä aikaa voitaisiin kurkata tänne meidän minin lastenhuoneeseen! Jotain pientä uutta tännekin on tullut, nimittäin rottinkituoli. Löysin rottinkituolin Ikean tori -nurkkauksesta huokeaan hintaan. Tässä meillä oli aikaisemmin sellainen levitettävä nojatuoli, jossa oli helppo antaa iltamaidot vauvalle ja lepäillä itsekin samalla kun lapsi nukahtaa (taisin kyllä itsekin muutaman kerran nukahtaa, heh!). Nyt meillä ei olla enää hetkeen maitoja enää juotu ja nukkumaan menokin on suht helppoa, joten iso vuodetuoli oli syytä vaihtaa vähän keveämpään versioon.

Tässä huoneessa on todella kiva tunnelma ja tykkään edelleen paljon värikkäästä seinästä ja safarihenkisestä tunnelmasta. Pidän myös siitä, että sisustus sopii hyvin niin tytölle kuin pojallekin. Postauksessa ”Lastenhuoneen maalaus hauskalla kolmiolla” on juttua tuosta seinän maalaamisesta, joten lisää infoa maalauksen toteutuksesta löytyy sieltä. Myös postauksesta ”Lastenhuoneen sisustus – Sisusta lastenhuone leikkisästi” löytyy lisää kuvia huoneesta.

rottinkituoli

Rottinki tuoli on ihanan kevyt tässä pienessä huoneessa ja tuossa on kiva itselläkin istuskella, kun nukuttaa iltaisin lasta yöunille. Meillä nukutaan pääsääntöisesti hyvin yöt, mutta kyllä ajoittain vielä heräillään kesken yöunienkin. Silloin ollaan vain haettu poitsu meidän väliin nukkumaan ja yö on jatkunut siitä kohti aamua.

skandinaavinen lastenhuone

Lelujen säilytys

Vielä tämä huone on pääsääntöisesti vain ”nukkumiskäytössä”, sillä kylläpä kaikki leikki tapahtuu olohuoneessa ja tietysti ulkona. Siksipä täällä ei juurikaan ole leluja tai mitään säilytysratkaisuja niille. Olen kuitenkin suunnitellut, että huoneen vastakkaisella puolella oleva lipasto vaihtuu jossain vaiheessa kevyempään ratkaisuun, jolloin tilaa tulee lisää. Sitten pitää varmaan miettiä uudelleen lelujen säilytys ym. mikä sitten sillä hetkellä sattuu olemaan ajankohtaista.

skandinaavinen lastenhuone

Kuten tuo pieni rottinkinen keinutuoli, myös kenguru ja sen poikanen ovat minun vanhoja leluja 🙂 Kengu on kyllä säilynyt todella hyvin, vaikka silläkin ikää jo on! Moni onkin luullut, että olen sen tänne varta vasten ostanut 🙂

skandinaavinen lastenhuone

skandinaavinen lastenhuone

Pinnasängyn uudintanko

Olen pitänyt sängyssä vielä tuon uudintangon ja verhon, sillä tuntuu että ne ne antavat sängylle pesämäistä tunnelmaa. Lapsi nukkuukin aina tuolla verhon puolella joten tuntuu, että hän ihan pitää tuosta suojaisasta katoksesta. Verhon saa helposti vetäistyä tangon edestä pois, joten sen tuuletus ja pesu on helppoa. Olen itseasiassa tehnyt sen itse, sillä mielestäni tuo Stokken oma verho tuntui liian kalliilta. Verho on tehty Ikean verhoista ja olen tehnyt siitä myös oman postauksen. Jutussa ”DIY uudinverho- / pinnasängynverho ohje” on ohjeet tähän projektiin.

skandinaavinen lastenhuone

skandinaavinen lastenhuone

Lastenhuoneen sisustaminen on kyllä kivaa, kun tänne saa suunnitella kaikkea söpöä ja leikkisää!

Kivaa viikonloppua kaikille!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

2 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *