Lastenhuone

Lastenhuoneen sisustus – Sisusta lastenhuone leikkisästi

Viimein pääsen esittelemään teille meidän pikku pojan huoneen! Tämä lastenhuone on kotimme iloinen väriläiskä ja tästä tulee kyllä aina hyvälle tuulelle! Olen halunnut luoda tänne väriä ja mielenkiintoisia yksityiskohtia, ikään kuin viihtyisän keitaan. En halunnut spesifioida huonetta liikaa pojan väreihin sopivaksi, vaan täällä vallitsee tällainen safarihenkinen meininki, jossa on pehmoinen tunnelma.

 

lastenhuoneen sisustusvinkit

 

Puoliksi kolmion muotoon maalatut seinät taitavat olla nyt melko suosittuja lastenhuoneiden sisustuksessa. Itse tykkään myös meidän oranssista väristä, joka ei ole liian hallitseva pienessä huoneessa. Siksi päädyin juurikin vain puolikkaan seinän maalaamiseen, sillä näin huoneen tunnelma ja värit pysyvät kuitenkin raikkaana. Juttua kolmion maalauksesta ja maalausvaiheista löytyy postauksesta ”Ilmettä lastenhuoneeseen hauskalla kolmiolla – Kolmion maalaus lastenhuoneeseen”.

Vilac -potkuauton ostimme pojallemme yksivuotislahjaksi. Se on kyllä ylisöpö ja kovasti sillä täällä ajellaan. Tosin äiti tai isi työntävät autoa eteenpäin selkä kyyryssä, heh! Musta Eero Aarnion Puppy on ostettu jo aikaa ennen vauvaa ja nyt se on lopulta päässyt leikkeihin mukaan. Siihen onkin mukava kiivetä ja ratsastaa 🙂

 

lastenhuoneen sisustusvinkitlastenhuoneen sisustusvinkitlastenhuoneen sisustusvinkit

 

Musta String pocket hylly löysi uudesta kodista paikan lastenhuoneen seinältä. Se sopii hyvin viistosti sängyn yläpuolelle. Hyllyllä tullaan varmasti näkemään monenlaisia asetelmia ja leluja.

 

lastenhuoneen sisustusvinkitlastenhuoneen sisustusvinkit

 

Rottinkinen keinutuoli on minun vanha ja olen sillä pikku tyttönä kovasti keinunut. Nyt tuoli ilahduttaa meidän pikkuista ja sattuupas rottinki olemaan vielä tällä hetkellä supertrendikäs sisustusmateriaali. Myös kenguru poikasineen on minun vanha pehmolelu ja tänä päivänä taas poikamme halikaveri. Seinällä oleva tiikeripehmo vartioi pikkuisen unia ja välillä se otetaan seinältä alas ja silitellään.

 

lastenhuoneen sisustusvinkit lastenhuoneen sisustusvinkit lastenhuoneen sisustusvinkit

 

Pinnasängyn yläpuolella olevan elefanttimobilen olen tehnyt itse ja ohjeet kuvineen löytyy postauksesta ”DIY: Vauvan mobile”. Myös pinnasängyn verho on itse tehty ja siihen vinkit ja ohjeet löytyvät postauksesta ”DIY Uudinverho-/ pinnasängyn verho ohje”.

 

lastenhuoneen sisustusvinkit lastenhuoneen sisustusvinkit   lastenhuoneen sisustusvinkit  lastenhuoneen sisustusvinkit

 

Vastakkaisella puolella seinää löytyy lipasto, taulu yms. muuta leikkitavaraa ja seinäkoukkuja. Huone on kompakti ja tilaa leikeille löytyy hyvin keskeltä huonetta. Tällä hetkellä leikit leikitään kuitenkin olohuoneessa koko perheen voimin, mutta varmasti täälläkin tullaan seikkailemaan hieman vanhempana 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *