Ajattelin tänään,  Lastenhuone

Lastenhuoneen sisustus ja kuulumiset

lastenhuone

 

Terveiset tällä kertaa lastenhuoneen puolelta! Täällä lastenhuoneen sisustus on pysynyt melko lailla samalla. Ainoastaan muokkasin juuri hieman vastapäisen seinän String -työpiste kokonaisuutta nostamalla työtason itselle sopivaksi ja olen ryhtynyt tekemään täällä sisustussuunnittelija -töitä, sekä tietysti näitä blogikirjoituksia.

Sain suoritettua AJK sisustussuunnittelijaopinnot loppuun ja enää odottelen arviota lopputyöstäni ja tietysti todistusta. Meillä on myös alkanut päiväkoti uudelleen ja myös oma lomautukseni osa-aikatyöstäni on loppunut. Nyt arki kuluu sisustussuunnitteluprojektissa, lentotyössä ja blogin parissa. Työn alla olisi myös oman toiminimen vireillepano ja omien nettisivujen luonti sisustussuunnittelu -yritykselleni. Mikäli sinä kaipaat sisustussuunnittelijan apua, voi minuun olla yhteydessä tällä hetkellä sähköpostin kautta hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Vastapainoa tälle kaikelle muulle on löytynyt meidän pihaprojekteista ja olen huomannut, että ne ovat kiinnostaneet paljon myös lukijoita! Vielä on tulossa muutama projekti mistä varmasti saa ideaa myös omaan kotiin 🙂  

 

lastenhuone

 

 

Päiväkodin uudelleen aloittaminen hieman jännitti, mutta kaikki on sujunut todella hyvin. Me olemme olleet koko perhe maaliskuusta lähtien kaikki kotona, mutta nyt kun työt ovat taas alkaneet ja hetkittäin jopa lisääntyneet, oli päiväkotiin paluu oikea ratkaisu. Kävin tässä hetki sitten minin kanssa vaatekaappia läpi (tai no oikeastaan minä pelkästään ja yritin välillä saada jotain paitaa sovitettua, josko se olisi vielä sopiva, heh!) ja putsasimme kaapista pieneksi menneitä vaatteita.  Kovasti meinaa tavara määrä lisääntyä, joten pitää yrittää karsia jostain päästä aina tavaraa pois. 

 

lastenhuone

 

 

Nukkuminen on omassa huoneessa on sujunut todella hyvin. Meillä on nyt tuossa minin sängyn vieressä rottinkinen nojatuoli, jossa luemme aina iltasadun. Tällä hetkellä mini nukkuu yöt kokonaan, kun yhdessä vaiheessa meillä oli joka yö yksi herätys. Ajattelin sen olevan jokin vaihe ja niinhän se olikin. Nyt ei yöheräilyjä juuri ole ollut ja olemme kaikki nukkuneet todella hyvin. 

 

lastenhuone

 

Tällaista meininkiä täällä! Tuntuu että aika menee todella nopeasti ja kohta ollaan jo kesäkuun puolella! Ihanaa loppuviikkoa!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *