Lastenhuone

Lastenhuoneen säkkituoli & söpöt säilytysratkaisut

Sisältää mainoslinkkejä.

Mainoslinkit merkattu * -merkillä.

Lastenhuoneen pehmeä pupu säkkituoli.

Lastenhuoneessa tarpeet hieman aina muuttuvat kun lapsi kasvaa, ja nyt meillä on muutama uusi sisustusjuttu lastenhuoneessa, kuten ihana pupu-säkkituoli. Lisäksi kokosin söpöt säilytysratkaisut huoneen toiselle puolelle, jotka taas helpottavat tavaroiden säilytystä. Tämän postauksen lopussa vinkkaan myös instagramissa olevasta arvonnasta, jossa voit voittaa ihan minkä vaan säkkituolin *Jollyroomin valikoimasta!

Lastenhuoneen pehmeä pupu säkkituoli.

Sympaattinen pupu-säkkituoli

Aikaisemmin meillä oli lastenhuoneessa rottinkituoli lukuhetkiä varten, mutta se vei aika paljon tilaa huoneesta ja oli hieman huono istua. *Minituden jänis -säkkituoli on sympaattinen ja pehmoinen istumapaikka lapselle ja voi siinä helposti aikuinen istua. Lisäksi säkkituoli on helposti liikuteltavissa huoneesta toiseen ja tämä onkin ollut meidän minin lempparipaikka, kun olemme katsoneet yhdessä lastenelokuvia.

Pupu-säkkituoli on myös siitä superhauska, että sen sivuilla on taskut, jonne voi laittaa vaikka juomapullon ja herkkuja. Tässä on lapsen myös todella ihana köllötellä ja säkkituolissa saa mukavan asennon.

Lastenhuoneen pehmeä pupu säkkituoli.
Pupu-säkkituolissa on söpöt taskut jonne voi laittaa vaikka juomapullon. Lisäksi pohjassa näkyy vetoketju, joten säkkituolia voi tarvittaessa täyttää.
Tunnelmallinen pupu-seinävalaisin

Pupu- ja eläinteemaa löytyy meiltä paljon lastenhuoneesta ja sama pitkäkorvainen meininki jatkuu Roommaten pupu-seinävalaisimessa, joka toimii kätevästi myös lukuvalona. Sijoitin valaisimen sellaiselle korkeudelle ettei se häiritse silmiin, mutta riittää kuitenkin valoksi iltasadun aikaan. *Roommaten Rabbit -seinävalaisin on tehty teräslevystä ja se siinä on oma katkaisin.

Pupu seinävälaisin lastenhuoneeseen.
Seinävalaisin valo tulee todella kauniisti jäniksen takaan.
Säilytystilaa sängyn alla ja pehmoinen liukumaton matto

Säilytystilaa lastenhuoneeseen löytyy sängynaluslaatikosta. Tämä sänky on *JLY Heaven juniorisänky ja postauksessa ”Pinnasängystä juniorisänkyyn” voi käydä lukemassa lisää siitä. Meille tuli myös hieman edellistä pienempi pyöreä *Alice & Fox Pilkut matto, joka on halkaisijaltaan 120cm. Matossa on valmiiksi liukuesteinen pohja, joten se pysyy hyvin paikallaan. Matto on myös ihanan pehmoinen jalan alla ja sopii huoneen sävyihin kauniisti.

Lastenhuoneen pehmeä pupu säkkituoli.
Murretut sävyt toimivat kauniisti lastenhuoneessa. Liukuesteinen matto helpottaa huoneen siistinä pitoa, kun se ei pääse liikkumaan rullalle kesken leikkien.
Lapsen oma piirrustuspöytä

Lastenhuoneen toisella puolen on minun työpisteeni ja minin piirrustuspöytä. Pöytä on *Minituden Nordic Usva ja siinä on ihanat *pupu-tuolit. Voisikin sanoa, että aika pupumainen meininki täällä 🙂 Aikaisemmin pöydällä oli hieman liikaa tavaraa, joten hankin meille *Alice Fox House of Oslo -seinähyllyn, johon voi nostaa esille lapsen legoautoja, piirrustuskynät yms. Hylly asennettiin melko matalalle, joten lapsi yltää siihen helposti ja hylly ikään kuin sitoo pöytäryhmän yhteen. Hylly on myös todella siro ja ilmava, joten se sopii ”tiukkaan” tilaan kauniisti. Lisää piirrustuspaperia, muovailuvälineitä ja maalaustarvikkeita löytyy valkoisista *Alice & Foc Alicia säilytyslaatikoista, joissa on pilven muotoiset kahvat.

Lastenhuoneet kauniit säilytysratkaisut.
Poimi vinkit lastenhuoneen tavaroiden säilytykseen.

Nyt meillä on molemmilla omat työpisteet, heh! Yllättävän hyvin mahtuu pieneen tilaan kaksi ”työtilaa”, eikä näytä mielestäni yhtään liian ahtaalta. Koska oma työpisteeni on valkoinen ja minin taas puunsävyinen, erottuvat ne nätisti omana kokonaisuutena.

Lastenhuoneet kauniit säilytysratkaisut.

Pidän kovasti lastenhuoneen tunnelmasta ja tykkäänkin työskennellä täällä tietokoneella paljon mieluummin kuin keittiön pöydällä. Tässä huoneessa tulee hyvälle tuulelle. Lisäksi täällä on todella hyvä luonnonvalo ison ikkunan ansiosta.

Säkkituoli arvonta

Instagramissa on sivuillani myös arvonta jossa voit voittaa ihan minkä vaan säkkituolin Jollyroomin valikoimasta! Tähän kannattaa ehdottomasti osallistua! Arvontaan osallistuminen on helppoa ja ohjeet löytyy @hurmaavanvalkeaa tililtäni.

Seuraatko jo näitä?  Sisustussuunnittelu Hurmaava Design // instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *