Inspiraatio,  Kylpyhuone,  Sauna

Kylpyhuoneen ja saunan sisustussuunnitelma

Nyt olisi luvassa kylpyhuoneen ja saunan sisustussuunnitelma, joka on jatkoa postaukselle ”Pienen wc:n suunnitelma: vaneriseinä wc-tilassa”. Kirjoittelinkin jo, että pikku vessaan tulee Pukkilan Natura -sarjan kuusikulmaista laattaa ja sama jatkuu myös kylpyhuone- ja saunatilassa. Poikkeuksena kuitenkin niin, että kun vessaan tuli pelkkää valkoista laattaa, niin kylpytiloihin tulee kolmen värin sekoitus jonka kuvion olemme suunnitelleet. Tämän laatoituksen näkemistä odottelen jännityksellä, vaikka olenkin nähnyt siitä jo ensimmäiset kuvat paikoilleen asennettuna. Valitsimme sekoitukseen vaaleanharmaan, valkoisen ja grafiitin harmaan laatan. Uskon kuitenkin, että tämä ideani toimii livenä upeasti ja siitä tulette varmasti näkemään lopputuloksen täällä kuvina 🙂

Koska lattia on pesuhuoneessa se homman ”juju”, on kaikki muu pidetty simppelinä. Seinälaatta on isoa valkoista 25×40 laattaa ja katto on myöskin valkoinen. Suihkuksi valitsimme Damixan suihkupaketin, jonka mustat yksityiskohdat toistuvat lattiassa. Saunaan valitsimme leveää valkoista paneelia, joka löytyi Malerin valikoimasta. Meinasimme jo valita perinteisen 15×95 valkokuultoisen koivupaneelin, mutta onneksi rautakaupan myyjä hoksasi ehdottaa meille tätä. Kyseessä on siis Malerin sisustuspaneeli, joka käy juurikin saunatiloihin. Sävy on Art Huurre, joka ei ole aivan vitivalkoinen vaan juurikin kauniin huurteenomainen ja leveydeltään huomattavasti suurempaan (kuten huomaatte jos vertaa oikealla olevaa laudekuvaa). Vasen kuva on ihan meidän omasta saunasta, ainoastaan lauteet puuttuvat ja ledvalaistus.

 

kylpyhuoneen ja saunan sisustussuunnitelma

Kuvat: oma saunamme, lauteet Harvia, Balmuir, K-rauta, oma suunnitelma lattialadonnasta, Värisilmä laatta

 

Pientä ylellisyyttä haluaisin vielä uuteen kotiin hankkia, ja ne olisivat Balmuirun Portofino -kylpytakit. Lisäksi pitää vielä miettiä shampoopullojen yms. säilytysratkaisu, sillä se on unohtunut täysin! Nyt meillä ei ole mitään seinälokerikkoa tai muuta vastaavaa niille. Aina ei voi kaikkea muistaa, heh!

Tällä viikolla aloitan pakkauspuuhat ja muuttolaatikoita onkin jo hankittu sitä urakkaa varten.

Aurinkoista päivää!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *